Σε Έλληνα τραγουδιστή άνηκε ένα από τα νησιά που αγόρασε ο Εμίρης του Κατάρ

Κάντε κλικ για να μάθετε ποιος είναι ο Έλληνας ιδιοκτήτης

Σε Έλληνα τραγουδιστή άνηκε ένα από τα νησιά που αγόρασε ο Εμίρης του Κατάρ

Χοντρά τα έσκασε ο Εμίρης του Κατάρ για να αγοράσει έξι νησιά στο Ιόνιο! 7,5 εκατομμύρια ευρώ σου λέει έδωσε και μάλιστα μέρος από τα χρήματα αυτά πήρε και ο Βασίλης Τερλέγκας, αφού ήταν ιδιοκτήτης του νησιού Σωρός που βρίσκεται στο σύμπλεγμα των Εχινάδων.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Espresso ο τραγουδιστής πούλησε το νησί του στον Καταριανό κροίσο.

«Το συγκεκριμένο νησί το έχω αγοράσει από μια Αμερικανίδα, η οποία λίγο πριν πεθάνει αποφάσισε να πουλήσει ότι είχε και δεν είχε. Οι τίτλοι ιδιοκτησίας του μάλιστα είναι γραμμένοι πάνω σε πάπυρο», είπε ο τραγουδιστής.

Και μπορεί να το αγόρασε, όμως ποτέ δεν επένδυσε και καθόταν εκεί ανεκμετάλλευτο. Ήρθε λοιπόν ο Εμίρης, του γυάλισε το νησάκι και ο Βασίλης Τερλέγκας το πούλησε σε πολύ καλή τιμή.

«Δεν σκόπευα να επενδύσω ποτέ πάνω σε αυτό, άλλωστε δεν υπήρξα ποτέ Ωνάσης. Έτυχε να πουλάνε σε καλή τιμή και είπα γιατί όχι; Ήταν μια εποχή που οι δουλειές μου πήγαιναν καλά κι εγώ ήθελα να κάνω μια επένδυση», τόνισε.

Το νησί του Βασίλη Τερλέγκα έχει έκταση 330 στρέμματα και ο τραγουδιστής έχει στα χέρια του όλους τους τίτλους που πιστοποιούν ότι μπορεί κάποιος να χτίσει πάνω σ΄ αυτό.

Όχι τίποτε άλλο, αλλά ο Εμίρης θέλει να χτίσει πάνω στα νησιά που αγόρασε παλάτια και το σίγουρο δε θα είναι από άμμο!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top