Δείτε: Ο Jude Law λατρεύει τη Σίφνο και το λέει on camera!

Αποκαλύπτει πως ο Steven Soderbergh εγκαταλείπει το Hollywood

Δείτε: Ο Jude Law λατρεύει τη Σίφνο και το λέει on camera!

Για τη νέα τους ταινία και την απόφαση του σκηνοθέτη Steven Soderbergh να αποχωρήσει από το Hollywood μίλησαν ο Jude Law και η Rooney Mara.

«O Steven εγακταλείπε τη σκηνοθεσία και θα ασχοληθεί με το αγαπημένο του χόμπι, τη ζωγραφική» αποκάλυψε η γνωστή από την ταινία «το κορίτσι με το τατουάζ» ηθοποιός Rooney Mara.

Η νέα τους ταινία με τίτλο «παρενέργειες» μπορεί να είναι θρίλερ, όμως είναι διασκεδαστική. Ατό το είδος ταινίας επέλεξε ο σκηνοθέτης για να φύγει από το Hollywood… Το θέμα της ταινίας αφορά στα αντικαταθλιπτικά και τις παρενέργειές τους. Ο Jude υποστηρίζει πως «αυτό είναι το έναυσμα για μια ευρύτερη αναζήτηση, το εμπόριο των φαρμάκων. Ο Steven έχει σκηνοθετήσει μια συναρπαστική ταινία. Χρησιμοποιώντας τεχνάσματα όπως ο Άλφρεντ Χίτσκοκ».

Η αγνώριστη Rooney Mara, μιλώντας για τις αλλαγές της στο κινηματογράφο, δήλωσε πως «δε μπαίνω στη διαδικασία να μετατρέψω τον εαυτό μου σε κάτι διαφορετικό».

Σε ποιο νησί της Ελλάδας θα ήθελε να έρθει ο Jude μαζί με την συμπρωταγωνίστριά του; «Θα διάλεγα τη Σίφνο!! Έχω πάει εκεί και έχει την πιο καθαρή και δροσερή θαλάσσια από όλο τον πλανήτη. Έχει το πιο εκπληκτικό φαγητό, οι άνθρωποι όλων των ηλικιών είναι εξαιρετικοί και είναι πολύ κοντά στην Αθήνα». Ενώ τόνισε πως «δε θα συνιστούσα να πάτε με το φέρι μπόατ, είναι ενοχλητικό. Σε τέτοιες περιπτώσεις θα ήθελα ένα ελικόπτερο».

Δείτε τη συνέντευξη που έδωσε στον Θοδωρή Κουτσογιαννόπουλο και την εκπομπή «Ελένη».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top