Μελάς: «αν είμαι βρωμόσκυλο, ο Αγάθωνας είναι κουταβάκι»

Σύσσωμο το... ζωικό βασίλειο στην κόντρα των δύο τραγουδιστών

Με��άς: «αν είμαι βρωμόσκυλο, ο Αγάθωνας είναι κουταβάκι»

Για τα καλά μαίνεται ο «πόλεμος» μεταξύ Ζαφείρη Μελά και Αγάθωνα: λίγες ώρες αφότου ο ρεμπέτης αποκάλεσε τον λαϊκό τραγουδιστή «βρωμόσκυλο», ο Ζαφείρης Μελάς του απάντησε χαρακτηρίζοντάς τον... «κουταβάκι»!

Κουβέντα δεν άφησε να πέσει κάτω ο λαϊκός τραγουδιστής και, σε τηλεφωνική επικοινωνία με την «Μεσημεριανή Μελέτη», άστραψε και βρόντηξε: «ήταν ένα θεματάκι να κάνουμε λίγο πλάκα, δεν τρέχει τίποτα! Δεν έχουμε κανένα προηγούμενο με τον Αγάθωνα. Ούτε η δική μου φάτσα, ούτε η δική του, κάνει για Eurovision! Την ξεφτιλίσαμε πια την Eurovision, από εκεί που είχαμε ένα σοβαρό θεσμό».

«Η άποψή του είναι αυτή, να με αποκαλεί παλιόσκυλο. Το ξέρω κι εγώ ότι είμαι παλιόσκυλο, γιατί αυτός είναι ένα κουταβάκι! Στην ίδια κατηγορία με μένα είναι, δεν έγινε κάτι τώρα ο Αγάθωνας», κατέληξε ο Ζαφείρης Μελάς!

Όπως σας γράψαμε νωρίτερα, όλα άρχισαν όταν ο Ζαφείρης Μελάς σε συνέντευξή του σε site είπε μεταξύ άλλων: «εδώ ο κόσμος πεινάει και εμείς πάμε στη Eurovision; Πετάμε άσκοπα λεφτά και ο κόσμος ψάχνει στα σκουπίδια για φαγητό. Είμαστε σοβαροί; Ποιόν να δούμε τον Αγάθωνα; Να ακούσουμε μια μαϊμού με μουστάκια να τραγουδάει; Ποιό είναι το όφελος και τι θα κερδίσουμε;»

«Έτσι είπε ο Ζαφείρης ο Μελάς, αυτός ο πανέμορφος άνδρας, που είναι σαν μπουλντόγκ μαύρο;», ήταν η απάντηση του ρεμπέτη.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top