Η ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ εξομολόγηση του Bradley Cooper για το θάνατο του πατέρα του!

«Ξεψύχησε δίπλα μου. Τον είδα να πεθαίνει κι άλλαξε όλη μου η ζωή!»

Η ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ εξομολόγηση του Bradley Cooper για το θάνατο του πατέρα του!

Μπορεί να έχουμε συνηθίσει τον Bradley Cooper μες τα φώτα και τη λάμψη, μιας και θεωρείται ένας από τους πιο περιζήτητους εργένηδες του Hollywood, αλλά ο 38χρονος ηθοποιός, αποφάσισε να μας δείξει μια πιο ευαίσθητη πλευρά του.

Σε συνέντευξη του στο GQ Μαρτίου, ο Bradley Cooper, μιλά για τον χαμό του πατέρα του πριν από δυο χρόνια, που είχε ως αποτέλεσμα να του αλλάξει εντελώς τον τρόπο που βλέπει τη ζωή.

exwfullo.jpg
Όπως λέει, «ο θάνατος έγινε αληθινός και απτός. Κι αυτό γιατί ο πατέρας μου, ο άνθρωπος που ήταν δίπλα μου 36 ολόκληρα χρόνια, έφυγε γ@μώτο! Τον έβλεπα να πεθαίνει, ήμουν εκεί, δίπλα του στο κρεβάτι, να τον παρακολουθώ, να τον βλέπω ν΄αναπνέει. Είδα την τελευταία του ανάσα, και μετά πέθανε».

bradley1.jpg
Και συνεχίζει στην συγκλονιστική του εξομολόγηση:

«Έζησα την όλη εμπειρία. Ήταν μια στιγμή, που είχα το προνόμιο να ζήσω. Και αυτή η στιγμή, άλλαξε τα πάντα για μένα».

Εξηγεί μάλιστα, πως «ο πατέρας μου, μου έκανε δυο δώρα. Το ένα ήταν να με φέρει στη ζωή, και το άλλο, να πεθάνει δίπλα μου.Συνήθιζα να είμαι ένα ντροπαλό παιδί, που δίσταζε να μιλήσει μπροστά σε κόσμο. Πλέον, δεν δίνω δεκάρα και δεν αγχώνομαι καν για κάτι τέτοια».

Προσθέτει δε, ότι «δεν μπορώ να ελέγχω τα πάντα. Είδα τον πατέρα μου να πεθαίνει, και συνειδητοποίησα πως όλοι κάποια ��τιγμή θα πεθάνουμε. Αυτή η εμπειρία, με κινητοποίησε, πυροδότησε το νευρολογικό μου σύστημα. Με έκανε να βλέπω τα πράγματα όπως είναι!»

bradley2.jpg
Γι΄αυτό και όπως είπε, μετά από αυτό που έζησε, σταμάτησε να παίρνει το lifestyle στα σοβαρά.

Τέλος, αποκάλυψε πως πολλοί διάσημοι φίλοι του, με το που τους είπε πως έχει πρόταση να πρωταγωνιστήσει στο «Hangover», του είπαν να μην το κάνει, δήλωσε ότι δεν πίνει, και ότι δεν τον ενδιαφέρει να κερδίσει Oscar, επειδή «δεν θα άλλαζε τον τρόπο που βλέπω τη ζωή. Η καριέρα μου άλλωστε, πηγαίνει πολύ καλά!»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top