Πέτρος Φιλιππίδης: «κατέθεσα τις πινακίδες. Έχω μόνο ένα σπίτι»

Τις οικονομικές του δυσκολίες αποκάλυψε ο ηθοποιός

«Για να μαζέψεις λεφτά, για δέκα ζωές πρέπει να κάνεις ρεμούλες.. Ένα σπίτι κι ένα αυτοκίνητο έχω όλο κι όλο», δηλώνει ο Πέτρος Φιλιππίδης και μιλά για τις οικονομικές του δυσκολίες!

Σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «Real», ο γνωστός ηθοποιός επισημαίνει πως λόγω της οικονομικής κρίσης δεν κάνει παραγωγές, ωστόσο, αναλαμβάνει ρίσκο μιας και βάζει ποσοστά σε θεατρικές παραστάσεις. «Δεν βάζεις λεφτά, αλλά πληρώνεσαι από το πόσος κόσμος θα έρθει. Αν έρθει κόσμος, παίρνεις χρήματα. Αν δεν έρθει, δεν παίρνεις τίποτα», προσθέτει.

«Προσωπικά, ούτε ταξίδια έκανα ποτέ μου, ούτε μεγάλη ζωή. Ένα σπίτι κι ένα αυτοκίνητο έχω όλο κι όλο. Αυτά προσπαθώ να διατηρήσω. Και το αυτοκίνητο μάλιστα όχι. Δεν με ενδιαφέρει. Θα το δώσω. Έχω καταθέσει πινακίδες», εξομολογείται ο Πέτρος Φιλιππίδης.

Μάλιστα, ο ηθοποιός δεν κρύβεται και απαντά νέτα – σκέτα πως... χρήματα δεν έχει: «για να μαζέψεις λεφτά, για δέκα ζωές πρέπει να κάνεις ρεμούλες. Άλλες δουλειές τα φέρνουν αυτά τα χρήματα και αποδείχτηκε ποιες. Κι εμείς, όπως βλέπεις, δεν είμαστε φυλακή. Και δεν είμαστε φυλακή γιατί προσπαθούμε ακόμα να διατηρήσουμε αυτά που έχουμε. Ζούσαμε μια καλή ζωή και πληρωνόμασταν καλά. Από το θέατρο, βέβαια, για να το ξεκαθαρίσουμε, δεν γίνεται κανείς πλούσιος, η τηλεόραση έκανε τη διαφορά στα οικονομικά μας. Με δεδομένο ότι δεν είχαμε κάποια εικόνα αυτής της απότομης μεταστροφής του κλίματος, όσο καλό κουμάντο και να έκανες, αν δυο χρόνια μείνεις εκτός τηλεόρασης, τα έτοιμα έχουν φαγωθεί. Για όσους δουλεύουν τα τελευταία χρόνια στην τηλεόραση οι αμοιβές είναι στο μισό και πιο κάτω. Η ψαλίδα μεγάλωσε πάρα πολύ σε σχέση με αυτό που είχαμε συνηθίσει. Άλλος την πατάει σε έναν χρόνο, άλλος μπορεί σε πέντε».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top