Ξέσπασε νέα κόντρα ανάμεσα στον Αγάθωνα και τον Λ. Λαζόπουλο

Γιατί τα πήρε με τον ηθοποιό ο ρεμπέτης;

Ξέσπασε νέα κόντρα ανάμεσα στον Αγάθωνα και τον Λ. Λαζόπουλο

​Ο τυφώνας Αγάθωνας βγήκε και πάλι παγανιά, κι αυτή τη φορά πήρε παραμάζωμα και τον Λάκη Λαζόπουλο. Αφορμή �� εμφάνιση του ρεμπέτη και των Koza Mostra στο Τσαντίρι που καθόλου δεν τον ικανοποίησε.

«Πάω στη Θεσσαλονίκη, μετά από μια αποτυχημένη επίσκεψη στην Αθήνα. Εδώ ήρθαμε να δυσφημιστούμε τελικά. Πήγαμε να παίξουμε ένα τραγούδι στον Λαζόπουλο, τον οποίο συμπαθώ, θαυμάζω και τον βλέπω από το ’80 που ξεκίνησε, αλλά δυστυχώς λόγω κακής ηχοληψίας το τραγούδι βγήκε απαράδεκτο», είπε στο STAR ο ρεμπέτης.

Ο ηχολήπτης έφταιγε, τον Λαζόπουλο πήρε η μπάλα, αλλά βλέπετε ο Αγάθωνας θίχτηκε γιατί μετά άκουσε κακά σχόλια για την εμφάνισή τους και κάτι τέτοια δεν τα σηκώνει.

«Και μας κοροϊδεύετε λοιπόν εσείς, όλες οι εκπομπές των καναλιών, καλά κάνετε, εγώ όμως πρέπει να δικαιολογηθώ. Από κακό ήχο, βγήκε κακό το τραγούδι», είπε.

Και μην τολμήσει κανείς και τους παρομοιάσει με τον Μ. Ρακιντζή… Μαύρο φίδι που τους έφαγε.

«Μας βάζουν στο ίδιο τσουβάλι με τον Ρακιντζή. Δεν φταίει βέβαια κι αυτός ο καημένος που είχε κακό ήχο, αλλά τι να κάνουμε η δημοσιότητα έχει τα καλά της και τα κακά της. Εγώ πάντως δε θα κλείσω ματάκι, μπουνίτσα θα ρίξω την επόμενη φορά», είπε.

Βαρύ πεπόνι ο Αγάθωνας, τι να κάνουμε, ο ίδιος πάντως δηλώνει ότι δεν είναι καθόλου καβγατζής. Κι επειδή είναι ντόμπρος και μάγκας προειδοποιεί:

«Εάν είναι να ξαναβγώ σε τέτοια εκπομπή, με τέτοιον ήχο, δε θα βγαίνω, θα λέω ότι είμαι άρρωστος».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top