Για πρόβα νυφικού με την Αλεξάνδρα Παλαιολόγου!

Τα σκαλιά της εκκλησίας ανεβαίνει σε 10 μέρες η ηθοποιός

Για πρόβα νυφικού με την Αλεξάνδρα Παλαιολόγου!

Από πρόβα σε... πρόβα τρέχει αυτές τις μέρες η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου, που σε 10 ημέρες θα ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας στο πλευρό του αγαπημένου της Βαγγέλη Μητρογιάννη. «Αισθάνομαι καλά, πολύ ωραία», είπε η ηθοποιός στην κάμερα του «Μade In Star», που την «τσάκωσε» έξω από το ατελιέ!

Παρέα με τον ενδυματολόγο και καλό της φίλο Αλέξη Φούκο, η Αλεξάνδρα έφτασε στο ατελιέ των Deux Hommes, στο Κολωνάκι, λίγο μετά τις 19:00 της Πέμπτης και μετά τα γυρίσματα για την νέα σειρά του Mega στην οποία συμμετέχει. Όπως έχει γράψει αποκλειστικά το star.gr, την μεγάλη μέρα η γοητευτική ηθοποιός θα φορέσει ένα βραδινό φόρεμα στις αποχρώσεις της πούδρας.

«Είναι όλα σχεδόν έτοιμα», είπε η Αλεξάνδρα στην κάμερα της εκπομπής της Νικολέτας Ράλλη, χωρίς να κρύβει την αγωνία αλλά και την γλυκιά προσμονή της για την ημέρα του γάμου.

Η γοητευτική ηθοποιός θα παντρευτεί τον επιχειρηματία σύντροφό της στις 10 Οκτωβρίου στο «Island», με κουμπάρο τον Γιώργο Μαζωνάκη, ο οποίος και θα τραγουδήσει.

«Ταξίδι του μέλιτος δεν προβλέπεται γιατί έχω γυρίσματα», πρόσθεσε η Αλεξάνδρα και μπήκε στο ατελιέ για να δοκιμάσει την δημιουργία των Deux Hommes!

Στην τελετή θα παραβρεθούν συγγενείς και στενοί φίλοι, ενώ θα ακολουθήσει πάρτι στον ίδιο χώρο όπου οι καλεσμένοι θα ευχηθούν στους νεόνυμφους και θα απολαύσουν μπουφέ με γαστριμαργικές απολαύσεις στο... όρθιο. Σύμφωνα, μάλιστα, με το «Made In Star», θα υπάρχουν θαλασσινά και κρεατιά, ενώ τα γλυκά, όπως έχει γράψει το star.gr, θα ετοιμάσουν οι σεφ του εστιατορίου του Βαγγέλη Μητρογιάννη.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top