Βγήκε από τα ρούχα της η Έλενα Παπαρίζου την βραδιά του ελληνικού τελικού

Δείτε τι την έκανε έξαλλη λίγο πριν βγει στη σκηνή!

Βγήκε από τα ρούχα της η Έλενα Παπαρίζου την βραδιά του ελληνικού τελικού

Μπορεί να μην φάνηκε τίποτα, αλλά η Έλενα Παπαρίζου έγινε έξαλλη την βραδιά του ελληνικού τελικού της Eurovision εξαιτίας ενός… απροόπτου!

Την ώρα που είχε αρχίσει η τηλεοπτική μετάδοση, στο καμαρίνι της τραγουδίστριας επικρατούσε κυριολεκτικά ΠΑΝΙΚΟΣ καθώ�� έλειπε το λευκό κοστούμι που είχαν σχεδιάσει με τους συνεργάτες την να φορέσει στο ντουέτο της με τη Βίκυ Λέανδρος.

paparizou1.jpg
Εκτός από το κοντό σέξι φόρεμα για το ντουέτο της με τους Vegas θα φορούσε και το λευκό κοστούμι επώνυμου σχεδιαστή για τη δεύτερη εμφάνισή με τη Βίκυ Λέανδρος.

paparizou2.jpg

Όμως, το λευκό κοστούμι δεν έφτασε ποτέ στα χέρια της τραγουδίστριας, καθώς στο δρόμο για το Gazi Music Hall ο συνεργάτης της Έλενας που επιμελείται τις εμφανίσεις της, ξέχασε το συγκεκριμένο ρούχο μέσα στο ταξί.

‘Όπως καταλαβαίνετε, η Παπαρίζου βγήκε από τα ρούχα της.

paparizou3.jpg
Την κατάσταση έσωσε ο αγαπημένος της Ανδρέας Καψάλης ο οποίος πήγε στο σπίτι και επέλεξε ρούχα από την προσωπική της γκαρνταρόμπα, με αποτέλεσμα τα πνεύματα να ηρεμήσουν.

Έτσι τελικά η Έλενα εμφανίστηκε με το εντυπωσιακό μαύρο κοστούμι στο ντουέτο με τη Βίκυ Λέανδρος και τελικά τέλος καλά, όλα καλά!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top