Rihanna: «Θέλω να κάνω παιδί με τον Chris Brown»

Το ξέχασε το ξύλο και κάνει όνειρα για… οικογένεια

Rihanna: «Θέλω να κάνω παιδί με τον Chris Brown»

Η επανασύνδεση της Rihanna με τον Chris Brown, έπεσε σαν βόμβα στη showbiz, αφού οι περισσότεροι δεν μπορούσαν να καταλάβουν πώς η τραγουδίστρια κατάφερε να συγχωρέσει τον ράπερ για τον ξυλοδαρμό της πριν από μερικά χρόνια.

rihanna1.jpg

Πάντως εκείνοι διόλου δεν ασχολούνται με τα αρνητικά σχόλια που ακούνε και μάλιστα, όπως αποκάλυψε η Rihanna κάνουν όνειρα και για οικογένεια.

rihanna2.jpg

Μιλώντας στο βρετανικό ELLE, η RiRi δηλώνει έτοιμη να γίνει μάνα και μάλιστα στο παιδί του Brown.

rihanna3.jpg

Μιλώντας για τη σχέση της με τον ράπερ και πώς είναι αυτή τη στιγμή η Rihanna είπε:

«Το τραγούδι μου Stay μιλά για το πώς είναι να έχεις την αγάπη τόσο κοντά και να θέλεις να κρατήσει για πάντα. Δεν νιώθεις αυτό το συναίσθημα με όλους, οπότε όταν το αισθανθείς δε θέλεις να το αφήσεις. Είμαι σίγουρη ότι ο Chris Brown είναι ο ένας που μπορώ να έχω μαζί του αυτού του είδους τη σχέση».

rihanna4.jpg


Μάλιστα εξομολογήθηκε ότι προσεύχεται να μείνει πολύ σύντομα έγκυος.

«Πολύ πιθανόν να κάνω ένα παιδί. Προσεύχομαι να πάω ένα μήνα διακοπές, να μην χρειάζεται να είμαι σε περιοδεία και να κάνω το όνειρό μου πραγματικότητα. Σε πέντε χρόνια το μόνο που θέλω είναι υγεία και ευτυχία», είπε.

Η Rihanna μίλησε και για την υπερέκθεση του εαυτού της μέσα από τα social media.

rihanna5.jpg

«Όλοι αναρωτιούνταν αν είμαι ναρκομανής, αν είμαι αλκοολική, αν είμαι θύμα. Δεν ισχύει τίποτα από όλα αυτά. Δεν θα είμαι ποτέ θύμα. Γι’ αυτό ποστάρω όλες αυτές τις φωτογραφίες στο Instagram που καπνίζω μαριχουάνα, που είμαι σε στριπτιτζάδικο, που διαβάζω τη Βίβλο. Λέω την αλήθεια για τον εαυτό μου. Έχω τόσα πολλά να σκεφτώ που δεν μπορώ να ασχολούμαι με βλακείες με το να μην είμαι ειλικρινής», είπε.

Όσο για το ποιον άνθρωπο φοβάται περισσότερο από όλους στη ζωή της; Δεν είναι άλλος από την μητέρα της.

rihanna6.jpg

«Δεν φοβάμαι κανέναν, εκτός από τη μητέρα μου. Την τρέμω. Πριν δυο μέρες με πήρε τηλέφωνο και μου έβαλε τις φωνές. Ντράπηκα. Αισθάνθηκα ότι με τιμώρησε μπροστά στους συμμαθητές μου», τόνισε.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top