Έλενα Τζαβαλιά: «μετρούσαμε το γάλα που δίναμε στο παιδί»

Οι οικονομικές δυσκολίες της οικογένειας Σεφερλή και πώς τις αντιμετώπισαν

«Περάσαμε δύο χρό��ια που ζούσαμε χωρίς τίποτα, με ελάχιστα χρήματα», εξομολογήθηκε ο Μάρκος Σεφερλής, με την σύζυγό του να σοκάρει αποκαλύπτοντας ότι μετρούσαν ακόμα και το γάλα που έδιναν στο παιδί τους!

Το ζευγάρι απασχολεί τη δημοσιότητα μόνο με τη δουλειά του και έχει ταυτιστεί με το γέλιο, κάτι που έκανε τις δηλώσεις στο «Εγώ Weekly» να συζητηθούν.

«Υπήρξε μεγάλο διάστημα που μετρούσα πόσο γάλα θα δώσω στον Χάρη», είπε στο περιοδικό η ηθοποιός και, σε τηλεφωνική επικοινωνία με το Star, πρόσθεσε:: «υπήρξαν κάποια χρόνια που περνούσαμε δύσκολα, πολύ δύσκολα, ευτυχώς όμως με τη βοήθεια του Θεού, με τη βοήθεια του κουμπάρου μας που είναι και αδελφός μας, το λέω και το ξαναλέω και με την πολύ σκληρή δουλειά τη δική μας τα ξεπεράσαμε».

Σήμερα που έχουν περάσει όλα, η Ελένη Τσαβαλιά στέλνει μέσω του Star το δικό της μήνυμα σε εκείνους που αντιμετωπίζουν προβλήματα: «εννοείται ότι αν δύο άνθρωποι είναι μαζί ενωμένοι, έχουν κοινούς στόχους, έχουν κοινά θέλω βλέπουν τη ζωή τους μαζί, παλεύουν για να την κάνουν ωραιότερη, για να την κάνουν καλύτερη, για να την κάνουν πιο χαμογελαστή. Εμείς αυτό προσπαθήσαμε με τον Μάρκο και ευτυχώς για μας το πετύχαμε».

«Την αισιοδοξία μας δεν την χάσαμε ποτέ. Υπήρξαν βέβαια στιγμές που ζοριστήκαμε πολύ περισσότερο από αυτό που λέω τώρα, αλλά εντάξει όλα τελείωσαν», συνεχίζει η ηθοποιός, τονίζοντας πως ο γιός τους, Χάρης, ήταν το κίνητρο για να μην σταματήσουν να αγωνίζονται: «έχουμε ένα παιδί για το οπ��ίο παιδί είμαστε υποχρεωμένοι να παλεύουμε πάντα για το καλύτερο. Έτσι κάναμε και τότε και συνεχίζουμε να κάνουμε και τώρα και ελπίζουμε ο Θεός να μας έχει καλά, να συνεχίσουμε να το κάνουμε και να αξιωθούμε να τον δούμε κι αυτόν έναν άνθρωπο καλό για την κοινωνία».
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top