Η άγνωστη κόντρα της Βίκυς Λέανδρος με τον πατέρα της

«Η κόρη μου είναι αχάριστη», λέει ο συνθέτης

Η άγνωστη κόντρα της Βίκυς Λέανδρος με τον πατέρα της

Μπορεί η Βίκυ Λέανδρος να είναι από τις ελάχιστες Ελληνίδες καλλιτέχνιδες που έκαναν καριέρα στο εξωτερικό και αυτό χάρη κυρίως στα τραγούδια που έγραψε γι’ αυτήν ο πατέρας της, Λεό Λέανδρος, όμως κανείς δεν γνώριζε ότι πατέρας και κόρη δεν μιλιούνται καν.

Την άγνωστη κόντρα ανάμεσά τους έφερε στο φως ο ίδιος ο συνθέτης, με συνέντευξή του, στην οποία χαρακτηρίζει την κόρη του «αχάριστη».

Οι σχέσεις τους ψυχράθηκαν όταν η Βίκυ Λέανδρος κινήθηκε δικαστικά εναντίον του πατέρα της, διεκδικώντας δύο πίνακες. Από εκείνη τη στιγμή και έπειτα, πατέρας και κόρη δεν ξαναμίλησαν ποτέ.

«Αποσύρθηκαν τα ασφαλιστικά μέτρα, εξαιτίας των αδιάσειστων στοιχείων που είχα στα χέρια μου. Δεν θα ήθελα να ασχοληθώ και να χαρακτηρίσω την πράξη της. Ας την κρίνει ο κόσμος. Ξέρετε το ρητό “ουδείς αγνωμονέστερος του ευεργετηθέντος”; Η ρήση αυτή αποδεικνύεται απολύτως ορθή», είπε ο γνωστός συνθέτης.

leandros.jpg

Αυτό που θέλει τώρα είναι μια συγγνώμη από την κόρη του, που όπως τονίζει θεωρεί ότι του φέρθηκε με αχαριστία.

Ο Λεό Λέναδρος ήταν εκείνος που συνέθεσε τα κομμάτια στον πρώτο δίσκο της Βίκυς Λέανδρος, όταν εκείνη ήταν ακόμα 15 ετών και όπως αποκάλυψε η κόρη του από πολύ μικρή ήθελε να γίνει διάσημη και το κατάφερε.

Πάντως η τραγουδίστρια δεν φαίνεται να έχει καμία διάθεση να έρθει και πάλι κοντά με τον πατέρα της. Μάλιστα στην τελευταία της επίσκεψη στην Αθήνα για τον ελληνικό τελικό της Eurovision δεν έκανε καμία προσπάθεια να βρεθεί με τον πατέρα της που μένει μόνιμα πλέον εδώ.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top