Το μαύρο διάφανο σουτιέν της Aniston-Φάνηκαν (σχεδόν) ΟΛΑ!

Δείτε την πρώτη της επίσημη φωτογράφιση με τον Theroux

Το μαύρο διάφανο σουτιέν της Aniston-Φάνηκαν (σχεδόν) ΟΛΑ!
Ένα στιλιστικό… ατοπηματάκι έκανε η Jennifer Aniston που το τελευταίο διάστημα λάμπει από ευτυχία στο πλευρό του αγαπημένου της, Justin Theroux.

H 42χρονη ηθοποιός, βγήκε μια βόλτα στους δρόμους της Νέας Υόρκης, μόνο που… ξεχάστηκε και μέσα από το άσπρο τοπάκι της, φόρεσε μαύρο σουτιέν!Και όχι μόνο το σουτιέν ήταν μαύρο, αλλά και σχετικά λεπτό σε ύφασμα, με αποτέλεσμα να διαγράφονται ευδιάκριτα οι θηλές της διάσημης ηθοποιού!

Να δείτε τα μάτια των περαστικών τι έπαθαν. Έξω πετάχτηκαν από το θέαμα που όπως και να΄χει, καθόλου δεν τους χάλασε! «Κόλαση» η Aniston που δεν έδειξε να ενοχλείται και ιδιαίτερα από τα βλέμματα που είχαν καρφωθεί απάνω της και συγκεκριμένα σε ένα συγκεκριμένο σημείο του σώματος της…
Άλλωστε που μυαλό για τέτοιες λεπτομέρειες τώρα… το κορίτσι είναι ερωτευμένο και το δείχνει! Πρόσφατα μάλιστα φωτογραφήθηκε με τον καλό της Justin Theroux σε μια σειρά ασπρόμαυρων φωτογραφιών, οι οποίες έχουν την υπογραφή του Τerry Richardson και δημοσιεύτηκαν στο προσωπικό του διαδικτυακό ημερολόγιο «Terry’s Diary».

Λάμπει η Jennifer στο πλευρό του 40χρονου Theroux, ο οποίος όπως θα παρατηρήσετε είναι πολύ τρυφερός και στοργικός μαζί της. Τι φιλάκια της δίνει…τι αγκαλίτσες την παίρνει… τι τρυφερά την κοιτά… έρωτας λέμε!

Προς το παρόν πάντως, ο Justin δεν την βρίσκει «βαρετή» όπως ο πρώην σύζυγος της Brad Pitt.

Για να δούμε… θα έχει ευτυχή κατάληξη αυτή η σχέση, ή θα χωρίσουν και θα βγαίνει να λέει άσχημα πράγματα και ο Justin;!
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top