Nia Vardalos: «προσπάθησα σκληρά να γίνω μαμά, μέχρι να υιοθετήσω»

Γιατί δεν αποκαλύπτει το όνομα της 8χρονης κόρης της;

Nia Vardalos: «προσπάθησα σκληρά να γίνω ��αμά, μέχρι να υιοθετήσω»

Τις δυσκολίες που πέρασε για να γίνει μητέρα και την απόφασή της να υιοθετήσει την 8χρονη σήμερα κόρη της, εξομολογήθηκε η Nia Vardalos, η οποία αποφάσισε να αποτυπώσει την εμπειρία της σε βιβλίο ώστε να βοηθήσει ζευγάρια που αντιμετωπίζουν παρόμοιες καταστάσεις.

«Προσπαθούσα τόσο πολύ να γίνω μαμά, τόσο πολύ! Από την πρώτη στιγμή που είδα την κόρη μου ένιωσα μαμά», είπε η ηθοποιός σε συνέντευξή της στο ομογενειακό «Greek Reporter».

Η ηθοποιός, που έγινε ευρύτερα γνωστή από την ταινία «Γάμος Αλά Ελληνικά», δεν έκρυψε ότι η Φύση και η σύγχρονη ιατρική δεν της επέτρεψαν να αποκτήσει ένα μωρό. Έτσι, πήρε την απόφαση να υιοθετήσει, εκπλήσσοντας φίλους, οικογένεια και τον ίδιο της τον εαυτό!

«Προσπαθούσαμε με τον σύζυγό μου να κάνουμε παιδί περίπου 10 χρόνια. Μάθαμε για όλους τους τρόπους υιοθεσίας από την Ελλάδα, την Κίνα και τις ΗΠΑ και δεν πήραμε ούτε ένα τηλεφώνημα ή παίρναμε τηλέφωνο και δεν γινόταν καμία επαφή!», είπε η Nia για τις δυσκολίες που προέκυψαν κατά την διαδικασία της υιοθεσίας.

Αφού πέρασαν περίπου εννέα χρόνια συνεχούς προσπάθειας, η ηθοποιός και ο σύζυγός της, Ian Gomez, έδωσαν αγάπη και οικογενειακή θαλπωρή σε ένα κοριτσάκι, με το οποίο ήρθαν σε επαφή όταν ήταν 3 ετών, μέσω ενός πρακτορείου που ασχολείται με υιοθεσίες.

«Της έχω πει πως, όταν θα μάθει ελληνικά, θα πάμε στην Ελλάδα. Όταν μάθει να λέει “έχετε παγωτό;”, “έχω δύο ευρώ”, “ευχαριστώ”, “μμμ... νόστιμο” και τέτοια, της έχω πει ότι θα πάμε στην Ελλάδα», κατέληξε η Nia, που δεν κρύβει ποτέ την αγάπη της για την χώρα μας και γενέτειρα των παππούδων της! Μάλιστα, η ηθοποιός δεν αποκαλύπτει το όνομα της μικρής, ενώ φωτογραφίζεται με την πλάτη της κόρης της γυρισμένη στο φακό, καθώς, όπως τονίζει, «θέλουμε να της προσφέρουμε μια φυσιολογική ζωή».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top