Καλό μήνα με τις προβλέψεις του Μαρτίου για όλα τα ζώδια!

Κάνε κλικ και δες τι θα σου φέρει η άνοιξη!

​Ο χειμώνας φέυγει, η άνοιξη έρχεται και μπορεί ο ανάδρομος Ερμής να ταλανίζει μέχρι τις 18 Μαρτίου, την επικοινωνία και τις συνεννοήσεις μας, ωστόσο ένας μήνας με ανατροπές ξεδιπλώνεται μπροστά μας! Διάβασε αναλυτικά την πρόβλεψη για το δικό σου ζώδιο!
Κριός Η αλήθεια είναι πως θα πρέπει να φροντίσεις τα έξοδα σου αυτό το μήνα να γίνονται με φειδώ. Ευκαιρίες θα σου έρθουν γι’αυτό φρόντισε να τις αδράξεις! Το τελευταίο δεκαήμερο του μήνα θα είναι σαφώς καλύτερο για σένα, καθώς η Αφροδίτη θα περάσει στο ζώδιό σου από τις 22 και μετά, χαρίζοντάς σου τις καλύτερες επιρροές της! Ξεκαθάρισε ό,τι σε στεναχωρεί στα αισθηματικά σου και άνοιξε πλώρη για να βρεις τον ιδανικό σύντροφο! Άσε τον εαυτό σου ελεύθερο, για να είσαι προσβάσιμος/η στον άλλο!
Ταύρος
Νευράκια τσαταλάκια τα νεύρα σας Ταύροι! Μην πάρεις σημαντικές αποφάσεις, που θα σε δεσμεύσουν επαγγελματικά ή αισθηματικά, τουλάχιστον το πρώτο δεκαπενθήμερο του μήνα. Να περιμένεις αιφνίδιες αλλαγές στην οικογενειακή σου κατάσταση και πιθανόν μία αναπροσαρμογή στα επαγγελματικά σου σχέδια. Επωφελήσου μέχρι τις 22 του μήνα, (που η Αφροδίτη θα κινείται στους Ιχθείς) για να βελτιώσεις ην εξωτερική σου εμφάνιση, γιατί από τις 17 και μετά θα βιώσεις καταστάσεις με ευτυχή κατάληξη.
Δίδυμοι
Έχεις τον κυβερνήτη σου ανάδρομο…το ξέρεις! Μια ένταση στο σπίτι, λίγα νεύρα κι εσύ μέχρι τις 18 Μαρτίου θα τα έχεις! Προσπάθησε να τακτοποιήσεις οικονομικές και άλλες εκκρεμότητες που έχεις. Φρόντισε να μην είσαι ευέξαπτος στις συζητήσεις που θα κάνεις με ανθρώπους του στενού σου περιβάλ��οντος ή ακόμη και με ανωτέρους ή συναδέλφους σου, που επηρεάζουν άμεσα την πρόοδο και τα συμφέροντά σου. Στις 27 του μήνα, που θα πραγματοποιηθεί η Πανσέληνος στο ζώδιο του Ζυγού, πρόσεξε να μην εκτεθείς κοινωνικά και δημιουργήσεις άλλη εικόνα από αυτή που έχεις.. Προσπάθησε καθ’ όλη τη διάρκεια του μήνα να ξεπεράσεις τις ανασφάλειες που έχεις απέναντι στον σύντροφό σου και έχουν τις ρίζες τους στο παρελθόν του.
Καρκίνος
Πρέπει να δείξεις σθένος και αντοχή σε οικονομικά και αισθηματικά ζητήματα αυτό το μήνα. Ο μήνας αυτός, καθ’ όλη τη διάρκεια του, απαιτεί από εσένα ένα μέτρο, ένα ρυθμό και να μείνεις μακριά από εντάσεις και βιασύνες. Το τελευταίο δεκαήμερο του μήνα, που η Αφροδίτη θα εισέλθει στον Κριό, στις 22, μείνε συνετός στη διαχείριση των οικονομικών σου και μην βιαστείς να ανοιχτείς σε καινούργια έξοδα, όσο κι αν το κλίμα της άνοιξης σε παρακινεί να το κάνεις. Με την Αφροδίτη να κινείται στους Ιχθείς μέχρι τις 22, θα τον απολαύσεις τον έρωτα αλλά πρόσεξε να μην εξιδανικεύεις πολύ τις καταστάσεις και τα πρόσωπα που είναι στη ζωή σου. Πάντως πάθη και συγκινήσεις θα τα βιώσεις…!
Λέων
Δεν είσαι και πολύ στα καλά σου εδώ που τα λέμε! Κάτι ο ανάδρομος Ερμής που επηρεάζει την διάθεση και τις προσωπικές σου σχέσεις, κάτι οι δυσκολίες επικοινωνίας, κάτι οι εχθροί και ανταγωνιστές σου που καραδοκούν, πόσο να αντέξεις κι εσύ! Σου έχω ένα νέο όμως, γύρω στις 12 Μαρτίου και μέχρι το τέλος του μήνα που ο Άρης και η Αφροδίτη θα κινούνται στο φιλικό για σένα Κριό, και τύχη θα έχεις και καλύτερες προοπτικές στην εργασία σου και αξέχαστες στιγμές, γεμάτες έρωτα, πάθος και ρομαντισμό με το ταίρι…. που μέχρι τώρα περίμενες να γνωρίσεις.
Παρθένος
Έχεις τον κυβερνήτη σου Ερμή ανάδρομο και τα νεύρα σου είναι λίγο «κρόσσια». Μην αφήνεις το θυμό ή τα νεύρα σου να σε οδηγήσουν σε ασύμφορες και σπασμωδικές αντιδράσεις και μην επαναλαμβάνεις λάθη, τόσο σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο. Αν δεν το παρακάνεις με την παροιμιώδη τελειομανία σου και δεν έχεις τρελές απαιτ��σεις από τον σύντροφό σου, τα πράγματα πρόκειται να κυλήσουν ευνοϊκά για σένα, ενώ με την Πανσέληνο στις 27 στο Ζυγό, παραδόξως για πανσέληνο θα ζήσεις ενδιαφέρουσες ερωτικές στιγμές!
Ζυγός
Από τις 12 του μήνα μια ��νταση σε όλη την γκάμα των σχέσεών σου θα την έχεις1 Οι κίνδυνοι μπορεί να μην ορατοί, αλλά είναι υπαρκτοί, τόσο στα αισθηματικά όσο και στα επαγγελματικά σου ζητήματα. Στις 27, που πραγματοποιείται η Πανσέληνος στο ζώδιό σου, καλό θα είναι μην εμπλακείς σε σχόλια και σε παρεξηγήσεις και να μην αναμειχθείς σε υποθέσεις που δεν σε αφορούν. Ο Μάρτιος πάντως δεν πρόκειται να σου δημιουργήσει ιδιαίτερα προβλήματα στα αισθηματικά σου!
Σκορπιός
Ανάδρομος Ερμής και ανάδρομος Κρόνος για σένα! Μέχρι τις 17 απόφυγε διαφωνίες στο επαγγελματικό σου περιβάλλον, αλλά και με ανθρώπους που ανήκουν στον στενό σου κύκλο. Συναισθηματικά θα επικρατεί καλό κλίμα, λόγω της θέσης της Αφροδίτης στους Ιχθείς μέχρι τις 22, αλλά με περιστασιακές εντάσεις. Θα νιώσεις πάντως πολύ πιο ελεύθερος από δεσμεύσεις του παρελθόντος και μάλλον αυτό το μήνα θα τελειώσουν οι ταλαιπωρίες που βιώνεις με τον άνθρωπο σου.
Τοξότης
Από τις 12 του μήνα που ο Άρης περνά στον Κριό αυξάνονται οι υποχρεώσεις σου, και πληθαίνουν οι αντιξοότητες στο καθημερινό σου πρόγραμμα. Σημαντικός ο μήνας αυτός για τις επαγγελματικές και τις οικονομικές σου υποθέσεις και, παρά τις δυσκολίες, θα μπορέσεις να προωθήσεις τις δουλειές σου, έστω και μέσα σε ένα κλίμα νευρικό ή εμπόλεμο. Η αισθηματική σου ζωή από την άλλη, τουλάχιστον για το πρώτο δεκαήμερο του μήνα θα ζήσει αναταράξεις, είτε από την συμπεριφορά του συντρόφου σου είτε από γενικότερες συγκυρίες. Το κλίμα θα βελτιωθεί σταδιακά από τα μέσα του μήνα και μετά. Κοντά στην Πανσέληνο, στις 27 του μήνα στο Ζυγό, θα έχεις την ευκαιρία να δραπετεύσεις με ένα ταξίδι, που θα σε ανανεώσει και θα σε κάνει να δεις τα πράγματα με μία πιο αισιόδοξη ματιά.
Αιγόκερως
Απόφυγε εκνευρισμούς, βιαστικές αποφάσεις και κάθε τι που βάζει σε κίνδυνο τα σχέδιά σου. Μην ξεκινήσεις τίποτε σημαντικό αυτό το διάστημα και αν τυχόν μετακινηθείς ή ταξιδέψεις, φρόντισε να έχεις κάνει καλή οργάνωση. Να είσαι δίκαιος και αντικειμενικός, ενώ από τις 17 και μετά βάλε σε εφαρμογή τα σχέδια σου για να λύσεις σημαντικά οικονομικά και αισθηματικά σου προβλήματα. Αισθηματικά θα καταφέρεις να ισορροπήσεις τα πράγματα στις σχέσεις σου και θα νιώσεις επιτέλους ικανοποίηση από τους ανθρώπους που βρίσκονται γύρω σου. Οι ελεύθεροι του ζωδίου, αν αφήσετε πίσω το παρελθόν, θα μπορέσετε να προχωρήσετε σε νέα δεδομένα, που θα σας απογειώσουν, κυριολεκτικά και μεταφορικά.
Υδροχόος
Άμεσος και καθοριστικός για τη ζωή σου θα είναι ο Μάρτιος. Μπορεί να νιώθεις ότι τίποτα δεν σου πηγαίνει ιδιαίτερα καλά, αλλά μην απογοητεύεσαι! Προσπάθησε να μην κάνεις έξοδα, ούτε ν’ αναλάβεις υποχρεώσεις, που θα μπορούσαν να σε φέρουν σε δύσκολη θέση. Στα αισθηματικά, ο Άρης στον Κριό από τις 12 και μετά, θα τονίσει την παρουσία σου και η σχέση με τον σύντροφό σου θα αποτελέσει το επίκεντρο της ζωής σου. Είναι στο χέρι σου να εφαρμόσεις στην πράξη τις αποφάσεις σου!
Ιχθείς
Επεισοδιακός και ανατρεπτικός θα είναι ο μήνας των γενεθλίων σου! Η διέλευση του Άρη στον Κριό στις 12, σε διατηρεί επιστρατευμένο στο χώρο της εργασίας σου, ακόμα και όταν τα αποτελέσματα από τις προσπάθειες δεν είναι απόλυτα επιτυχή. Την περίοδο αυτή πρέπει να αποδείξεις την υπομονή, την επιμονή και την αντοχή σου. Προσοχή στις αισθηματικές σου σχέσεις, καθώς ο Άρης θα είναι στο ζώδιό σου, και με τη νέα θέση του στον Κριό από τις 12 τα προβλήματα θα είναι πιο έντονα! Οι αδέσμευτοι Ιχθείς να περιμένετε ευχάριστα μαντάτα από το πρόσωπο που έχετε ερωτευτεί, καθώς τώρα θα έχετε τη δυνατότητα να βάλετε τις βάσεις για να ξεκινήσετε μία νέα σχέση με μεγάλη διάρκεια...!
Καλό μήνα!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top