Tips ομορφιάς για την καθημερινότητά σας από ένα μοντέλο

Τι συμβουλεύει η Ε. Καζαντζόγλου για σπυράκια, μαλλιά, σώμα;

Tips ομορφιάς για την καθημερινότητά σας από ένα μοντέλο

Βλέπετε τα μοντέλα και την… αψεγάδιαστη εικόνα τους και αναρωτιέστε πώς το καταφέρνουν;

Η Έβελυν Καζαντζόγλου, μοντέλο και παρουσιάστρια δίνει τις δικές της πρακτικές συμβουλές για το πώς θα αντιμετωπίσετε τις… αναποδιές στην καθημερινότητά σας.

Ζηλεύετε λοιπόν το λεπτό και καλλίγραμμο σώμα των μοντέλων και θέλετε να αποκτήσετε τη λεπτή τους σιλουέτα; Η απάντηση είναι μικρά και πολλά γεύματα. Η Έβελυν μπορεί να φάει και επτά φορές την ημέρα, αλλά πάντα από λίγο, ενώ φροντίζει να γνωρίζει τι περιέχει κάθε συσκευασία που αγοράζει από τα σούπερ μάρκετ.

Καλό είναι επίσης να γυμνάζ��στε, κάνοντας πρωτίστως αεροβικές ασκήσεις ή διάδρομο για να κάψετε γρήγορα λίπος, ή ασκήσεις που βασίζονται στο βάρος του σώματος.

Κι επειδή ακόμα και τα μοντέλα έχουν κυτταρίτιδα, η Έβελυν προτείνει να σηκώσετε… κόκκινη κάρτα στα αναψυκτικά και να πίνετε πάρα πολύ νερό. Να δείτε που θα έχει αποτέλεσμα.

Για πυκνές και μακριές βλεφαρίδες, η Έβελυν συμβουλεύει να τις περνάτε κάθε βράδυ με καστορέλαιο, ενώ αν είστε μελαχρινή ένα καλό tip για πυκνά και λαμπερά μαλλιά, μπορείτε να κάνετε μια μάσκα που αποτελείται από ίσες ποσότητες δαφνέλαιου, αμυγδαλέλαιου, καστορέλαιου, μουρουνέλαιου και ελαιολάδου.

«Τα απλώνετε στα μαλλιά για μισή ώρα και μετά κάνετε πλούσια σαπουνάδα και ξεπλένετε καλά. Θα δείτε απίστευτη διαφορά στα μαλλιά σας», λέει η Έβελυν στο περιοδικό People.

Για ένα λαμπερό και καθαρό πρόσωπο απλώνετε κάθε βράδυ στο πρόσωπό σας κάψουλες με βιταμίνη Ε, ενώ για μαλακό και ενυδατωμένο δέρμα μπορείτε να απλώνετε στο σώμα σας baby oil αμέσως μετά το ντους σας και ενώ είστε βρεγμένες και μετά να ταμπονάρετε με την πετσέτα.

Και επειδή η καθημερινότητα της σύγχρονης γυναίκας είναι αρκετά δύσκολη, δείτε τι μπορείτε να κάνετε για να αποφύγετε μικρές… αναποδιές που μπορεί όμως να σας χαλάσουν τη διάθεση.

Δεν έχετε χρόνο να λουστείτε; Χαλαρώστε… Μπορείτε να βάλετε στις ρίζες των μαλλιών λίγο ταλκ και μετά να τα χτενίσετε. Θα φύγει η λιπαρότητα και τα μαλλιά σας θα φαίνονται φρεσκολουσμένα.

Αγοράσατε καινούργια παπούτσια και φοβάστε μη φάτε καμιά τούμπα; Κανένα πρόβλημα. Ρίξτε λίγη λακ στον πάτο του παπουτσιού και περπατήστε άνετα πάνω στα 12ποντα σας.

Αααα. Κι αν βγάλετε κανένα σπυράκι λίγες μέρες πριν από καυτό ραντεβού, βάλτε του οδοντόκρεμα και θα ξεραθεί πολύ γρηγορότερα.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top