Ο Κωστόπουλος αποκάλεσε «κατίνα» την Γερονικολού

Διαβάστε τον λόγο

Ο Κωστόπουλος αποκάλεσε «κατίνα» την Γερονικολού

Στην εκπομπή «Βράδυ» του Πέτρου Κωστόπουλου ήταν καλεσμένη τη Πέμπτη η Κατερίνα Γερονικολού, η οποία αποκάλυψε ότι αυτή την εποχή δεν είναι ερωτευμένη.

Ο δημοσιογράφος ξεκίνησε τα «πειράγματα», αποκαλώντας την... «κατίνα», επειδή -όπως είπε ο Κωστόπουλος- έχυσε ένα ποτήρι κόκκινο κρασί στο κεφάλι μιας κοπέλας!

Η Κατερίνα Γερονικολού, επιβεβαίωσε το συμβάν, λέγοντας ότι η κοπέλα εκείνη έκλεψε τα τσιγάρα της φίλης της. «Το θράσος είναι που μου την βάρεσε. Δεν γίνεται να είμαστε σε ένα μπαρ, εδώ να είναι τα τσιγάρα και να μου’ ρχεται στη μούρη ο καπνός», είπε η ηθοποιός και συνέχισε για το περιστατικό. «’Δικά μου είναι’, μου λέει. Δικά σου είναι; Μα εσύ καπνίζεις στριφτό! Και μετά της έκανα ένα έτσι…», εννοώντας ότι της έχυσε το κρασί.

Ο Κωστόπουλος συνέχισε τις καυστικές ερωτήσεις αποκαλύπτοντας ένα περιστατικό, που η Κατερίνα πέταξε τον σύντροφό της έξω από το αυτοκίνητο της. «Του άξιζε», είπε η ηθοποιός χαμογελαστή.

Ο παρουσιαστής αποκάλυψε ακόμα ένα συμβάν, όπου η Κατερίνα πήγε βόλτα με τον σύντροφο της, με το αυτοκίνητο των γονιών της, όπου οδηγούσε ο πατέρας, και εκείνοι στο πίσω κάθισμα… φιλιόντουσαν! «Όσο μεγαλώνω γίνομαι λιγότερο κατίνα. Πλέον δεν ψάχνω τηλέφωνα», είπε η ηθοποιός.

Στη συνέχεια, Κωστόπουλος και Γερονικολού ξεκίνησαν μια κόντρα στην παντομίμα. Διάλεξαν δυο άτομα από το κοινό για να τους βοηθήσουν και άρχισαν να δείχνουν τις... υποκριτικές τους ικανότητες με αφορμή το γνωστό παιχνίδι. Νικητής στην αναμέτρηση τελικά βγήκε ο Πέτρος Κωστόπουλος αν και η μάχη ήταν... ισοδύναμη.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top