Παναγιώτης Μπουγιούρης:Σφόδρα ερ��τευμένος με Κύπρια ηθοποιό!

Ποιά είναι η νεαρά που του έκλεψε την καρδιά;

Παναγιώτης Μπουγιούρης:Σφόδρα ερωτευμένος με Κύπρια ηθοποιό!
Τώρα εξηγούνται όλα… Να γιατί ο Παναγιώτης Μπουγιούρης δεν ξεκολλάει από την Κύπρο! Το «Νησί της Αφροδίτης», του τα έχει χαρίσει όλα απλόχερα αφού εκτός από επαγγελματική στέγη, ο γοητευτικός ηθοποιός έχει γνωρίσει τον έρωτα και μάλιστα… δυο φορές!

Ξετρελαμένος με τις Κύπριες λένε πως είναι ο Παναγιώτης Μπουγιούρης. Έτσι, μετά την σχέση του με την παρουσιάστρια του «Σίγμα» Στέλλα Στυλιανού, ο ηθοποιός βρήκε ξανά τον έρωτα στην αγκαλιά νεαρής συναδέλφου του.

Πρόκειται για την ηθοποιό Φανή Σωκράτους, με την οποία γνωρίστηκαν στα γυρίσματα της κυπριακής σειράς «Σε Φόντο Κόκκινο». Ο ηθοποιός όπως λέγεται, γοητεύτηκε από το νάζι της και έτσι δεν άργησαν να έρθουν και τα πρώτα… ραντεβουδάκια!

Με το που τελείωναν τα γυρίσματα, οι δυο τους όριζαν ως σημείο συνάντησης γνωστό στέκι της Λεμεσού. Αν και οι δυο τους δεν έχουν επιβεβαιώσει ακόμα ότι είναι «μαζί», πολλοί είναι εκείνοι που τους έχουν δει ουκ ολίγες φορές μαζί και αγαπημένους σε γνωστά στέκια της Κύπρου, καθώς μπορεί να μην επιβεβαιώνουν τον έρωτα τους, αλλά δεν τον κρύβουν κιόλας!

Δείτε το video…
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top