ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ οι Σκοπιανοί στη Eurovision!

Με τον Μέγα Αλέξανδρο το επίσημο video clip της συμμετοχής τους

ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ οι Σκοπιανοί στη Eurovision!

Για μία ακόμα φορά οι Σκοπιανοί προκαλούν με τον πιο φαιδρό τρόπο με τη συμμετοχή τους στη φετινή Eurovision στο Μάλμε της Σουηδίας.

Πριν από δύο μέρες βγήκε στον αέρα το επίσημο video clip του τραγουδιού που θα εκπροσωπήσει τα Σκόπια στο διαγωνισμό, και που σίγουρα θα προκαλέσει την οργή όλων των Ελλήνων.

Και μόνο από τον τίτλο, μπορεί να καταλάβει κανείς ότι οι Σκοπιανοί εκμεταλλεύονται όλες τις ευκαιρίες για να συνεχίσουν την προπαγάνδα τους για τη Μακεδονία.

«Imperija», δηλαδή «Αυτοκρατορία», λέγεται το τραγούδι που θα τραγουδήσουν στον διαγωνισμό η Esma και ο Lozano και μέσα στο video clip παρεμβάλλονται πλάνα από το άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου που βρίσκεται στα Σκόπια.

skopia.jpg

Μάλιστα στο μεγαλύτερο μέρος του το video clip είναι γυρισμένο στο καζίνο, όπου θα εμφανιζόταν ο Μιχάλης Χατζηγιάννης, ο οποίος ακύρωσε τις εμφανίσεις του μετά από τις έντονες αντιδράσεις που προκάλεσε η απόφασή του.

Σαν να μην έφτανε αυτό, λίγες ώρες μετά από το ανέβασμα του video clip στο YouTube, οι υπεύθυνοι το κατέβασαν άρον, άρον με αποτέλεσμα να μην παίζει ούτε καν στο επίσημο site της Eurovision!

skpia.jpg

Δυστυχώς οι Σκοπιανοί εκμεταλλεύονται ακόμα και τη Eurovision και με πυροτεχνήματα προσπαθούν να ενισχύσουν την εθνικιστική τους προπαγάνδα, προκαλώντας για μια ακόμα φορά το εθνικό αίσθημα των Ελλήνων.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top