Ο Ashton Kutcher απάτησε την Demi Moore παραμονή της επετείου τους!

Σκιά του εαυτού της και στα πρόθυρα ανορεξίας η ηθοποιός

Ο Ashton Kutcher απάτησε την Demi Moore παραμονή της επετείου τους!
Τάρανδο φαίνεται πως έχει κάνει ο Ashton Kutcher την Demi Moore. Το ζευγάρι που είναι παντρεμένο τα τελευταία έξι χρόνια, φαίνεται πως αντιμετωπίζει κρίση στον γάμο του μιας και το τελευταίο διάστημα οι ειδήσεις περί απιστίας του 33χρονου Kutcher, φυτρώνουν σαν… μανιτάρια!

Και επειδή συνήθως όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά, φαίνεται πως μάλλον οι φήμες πρέπει να ισχύουν. Σύμφωνα με μια 23χρονη κοπέλα, ο Ashton απάτησε την Demi Moore παραμονή της επετείου του γάμου τους!
Η νεαρή γυναίκα κατηγορεί τον γοητευτικό ηθοποιό πως οι δυο τους ήρθαν σε μια καυτή ερωτική επαφή, την περασμένη Παρασκευή στο San Diego. Ο Ashton το Σάββατο στις 24 Σεπτεμβρίου, θα γιόρταζε έξι χρόνια γάμου με την 48χρονη Demi Moore.

Στις 23 Σεπτεμβρίου λοιπόν (μια μέρα δηλαδή πριν την επέτειο τους), πήγε με την νεαρά και όπως η ίδια αναφέρει στα ξένα tabloids, «δεν συμπεριφερόταν σαν ένας ευτυχισμένος άνδρας που γιορτάζει την επέτειο του».

Σαν να μην έφταναν όλ΄αυτά, άλλα ξένα tabloids αναφέρουν πως ο γάμος τους έχει πλέον τελειώσει και το ζευγάρι έχει και επίσημα πλέον χωρίσει οριστικά, επειδή ο Kutcher απατούσε συστηματικά την Moore.
Μετά απ΄αυτά τα γεγονότα, δεν είναι διόλου τυχαίο που η Demi Moore εμφανίστηκε αποστεωμένη στην πρεμιέρα της ταινίας «Five». Υπερβολικά αδύνατη, σκελετωμένη και με τα κόκαλα της να πετάγονται από το στενό της φόρεμα, η 48χρονη ηθοποιός έδειχνε φανερά προβληματισμένη.

Η ίδια ισχυρίστηκε πως κάνει ένα αυστηρό πρόγραμμα detox παρέα με τον σύζυγο της, ωστόσο μάλλον η αλήθεια είναι πως οι φήμες περί απιστίας του Kutcher πρέπει να ισχύουν.
Χαρακτηριστικές της κρίσης στον γάμο τους άλλωστε, είναι και οι φωτογραφίες τους πριν από περίπου μια εβδομάδα, όπου φαίνεται πως έχουν ερωτικό καυγαδάκι, την ώρα που έβγαιναν από ένα σινεμά.

Η Moore μιλούσε σε πολύ υψηλούς τόνους στο σύζυγο της, ενώ ο Kutcher ήταν εμφανώς εκνευρισμένος.

Προς το παρόν πάντως, δεν γνωρίζουμε το όνομα της 23χρονης γυναίκας που κατηγορεί για απιστία τον Kutcher. Η ίδια πάντως, έχει ήδη προσλάβει δικηγόρο για την υπόθεση!
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top