ΣΟΚ: Επιχειρηματίας επιχείρησε να βιάσει 23χρονο μοντέλο

Συγκλονισμένη και με αίματα η κοπέλα στο νοσοκομείο- Τι αποκαλύπτει μάρτυρας

ΣΟΚ: Επιχειρηματίας επιχείρησε να βιάσει 23χρονο μοντέλο

Μια απίστευτη ιστορία με φόντο το Facebook και πρωταγωνιστές ένα 23χρονο μοντέλο και έναν νεαρό επιχειρηματία είδε το φως της δημοσιότητας.

Ο νεαρός μέσω του facebook έκανε φλερτ στην κοπέλα. Μέσα από την οθόνη του υπολογιστή γνωρίστηκαν και άρεσε πολύ ο ένας στον άλλον. Όταν συναντήθηκαν, στην αρχή, συζητούσαν και όλα κυλούσαν ομαλά. Κανείς δε μπορούσε να φανταστεί την εξέλιξη της βραδιάς.

Μέσα σε μια στιγμή ο όμορφος νέος έδειξε το πραγματικό του πρόσωπο. Λίγο μετά την γνωριμία τους και όπως καταγγέλλει το 23χρονο μοντέλο, ο επιχειρηματίας προσπάθησε να την βιάσει μέσα στο αυτοκίνητο και όταν εκείνη αντιστάθηκε την πέταξε έξω από το αυτοκίνητο.

Μάρτυρας που αντίκρισε την κοπέλα στο νοσοκομείο είπε πως «ήταν μια κοπέλα χτυπημένη με ρούχα σκισμένα. Είχε στο πρόσωπο της μώλωπες και αίματα στη μύτη της, ενώ κρατούσε τη κοιλιά της.. Ή��αν σοκαρισμένη και δεν μπορούσε να μιλήσει. Ζητούσε βοήθεια από τους γιατρούς και ήθελε να μάθει αν είναι ασφαλής. Μας έκανε εντύπωση γιατί ήταν μια εντυπωσιακή κοπέλα η οποία θύμιζε έντονα μια επώνυμη star. Είναι γνωστό πρόσωπο και εμφανίζεται και σε εκπομπές».

Δείτε στο βίντεο το ρεπορτάζ.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top