«Δεν είπα εγώ δημοσιογράφο-συγγραφέα του κ@.. την Ακρίτα»

Τα είπε όλα στον Κωστόπουλο η Δημουλίδου

«Δεν είπα εγώ δημοσιογράφο-συγγραφέα του κ@.. την Ακρίτα»

​Η Χρυσηίδα Δημουλίδου μίλησε στον Πέτρο Κωστόπουλο το βράδυ της Τετάρτης, για την πρόσφατη διαμάχη της με την Έλενα Ακρίτα.

Συγκεκριμένα, η συγγραφέας ενοχλήθηκε με την κριτική της ηθοποιού σχετικά με την της Δημουλίδου να μην δίνονται τα βιβλία της στις δανειστικές βιβλιοθήκες προτού κάνουν τον εκδοτικό τους κύκλο.

«Είχες πει ότι ο Καζαντζάκης και ο Ντοστογιέφσκι είναι στα αζήτητα», είπε ο Κωστόπουλος απευθυνόμενος στην καλεσμένη. «Είναι γνωστό από παλιά ότι εγώ είμαι fan μεγάλη του Καζαντζάκη και ερωτώ, πώς είναι δυνατόν ένας άνθρωπος που θαυμάζει κάποιον, να πει πως είναι στα αζήτητα;» απάντησε η συγγραφέας λέγοντας πως η δήλωσή της παρερμηνεύτηκε στο facebook.

«Ήταν μια απλή ανάρτηση στο facebook. Ήταν ένα παράπονο και ρώταγα. Γιατί θα πρέπει τα νέα σε κυκλοφορία βιβλία να μπαίνουν κατευθείαν στις δανειστικές βιβλιοθήκες πριν κάνουν τον εμπορικό τους κύκλο; Σε πειράζει εσένα φίλε μου, αντί να το πάρεις φέτος το καινούργιο μου βιβλίο να το πάρεις του χρόνου ή τον άλλο χρόνο;».

Η Δημουλίδου συνέχισε λέγοντας για το περιστατικό με το κείμενό στο facebook: «Μπήκε κάποιος blogger, δεν θέλω να πω όνομα, ο οποίος παρερμήνευσε το κείμενο και το έδωσε σε όλα τα blogs, παρερμηνευμένο. Η Ακρίτα το έλαβε το κείμενο χωρίς να το ψάξει. Ήταν πολύ σκληρή μαζί μου και άδικη. Πριν, την εκτιμούσα».

Η συγγραφέας πρόσθεσε: «Την ατάκα 'δημοσιογράφο-συγγραφέα του κ@@', δεν την είπα για την κυρία Ακρίτα, αναφερόμουν σε άλλον και ξέρει πολύ καλά ποιος είναι αυτός. Και αν συνεχίσει να με κυνηγά θα κινηθώ νομικά».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top