Ομογενής βουλευτής έβαλε παράνομα στον Καναδά την Κ. Στανίση

ΔΕΙΤΕ τι λέει για όλα αυτά η τραγουδίστρια

Ομογενής βουλευτής έβαλε παράνομα στον Καναδά την Κ. Στανίση

Σε μπελάδες μπήκε ο ομογενής βουλευτής του Καναδά, Τζιμ Καρύγιαννης εξαιτίας της Κατερίνας Στανίση και τώρα θα βρεθεί αντιμέτωπος με τις αρχές. Σύμφωνα με πληροφορίες η τραγουδίστρια μαζί με τους μουσικούς της έφθασε στο Τορόντο στις 13 Φεβρουαρίου για συναυλίες, όμως κανείς τους δεν είχε άδεια εργασίας για να μπορέσει να μπει στη χώρα. Έτσι παρενέβη ο βουλευτής και η Κατερίνα Στανίση με τους συνεργάτες της απέφυγαν τον τελωνειακό έλεγχο.

Μιλώντας στο κεντρικό δελτίο του STAR η τραγουδίστρια παραδέχθηκε ότι όντως έγινε παρατυπία, όμως δεν είχαν κανένα πρόβλημα με τις αρχές.

«Εμάς στο τελωνείο μας σταμάτησαν, αλλά έγινε κάποια παρατυπία οπωσδήποτε. Αλλά μετά ήταν όλα εύκολα, μας φέρθηκαν πάρα πολύ καλά. Δεν έγινε κάτι. Έγινε κάποια παρατυπία, κάποια παρεξήγηση και μας άφησαν ελεύθερους μετά από πολύ λίγη ώρα», είπε.

Όπως μάθαμε όμως εμείς, ��λεύθεροι αφέθηκαν, χωρίς να μπουν σε περιπέτειες, γιατί έβαλε το χεράκι του ο βουλευτής, ο οποίος συμβούλεψε τον διοργανωτή των συναυλιών να δηλώσουν οι μουσικοί ότι έφτασαν στον Καναδά, για άλλο λόγο και όχι για να δώσουν συναυλίες.

Το παραδέχθηκε άλλωστε και η ίδια η Κατερίνα Στανίση που του είναι πολύ ευγνώμων του βουλευτή.

«Δεν είχαμε άδεια εργασίας, οπότε παρενέβη ο κ. Καρύγιαννης, ο οποίος μας βοήθησε πάρα πολύ», είπε.

Η… παρέμβαση πάντως του ομογενή βουλευτή έχει πάρει μεγάλες διαστάσεις στο Τορόντο, με τον ίδιο να αρνείται να σχολιάσει το οτιδήποτε.

Μάλιστα σύμφωνα με την εφημερίδα Globe and Mail, η Κατερίνα Στανίση φέρεται να τραγούδησε και στο μνημόσυνο του πατέρα του βουλευτή.

Αυτό πάντως η τραγουδίστρια το διαψεύδει κατηγορηματικά:

«Πρώτη φορά το ακούω. Είναι για να γελάς. Στα μνημόσυνα υποτίθεται ότι δεν τραγουδάνε, μοιρολογάνε», είπε από την Αθήνα, στην οποία βρίσκεται πλέον, αφήνοντας πίσω στον Καναδά τον βουλευτή να βγάλει το φίδι από την τρύπα.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top