Ε. Κοκκίνου: «Είναι αδύνατο να προφυλάξω την προσωπική μου ζωή»

Γιορτάζει άραγε τον έρωτα;

Ε. Κοκκίνου: «Είναι αδύνατο να προφυλάξω την προσωπική μου ζωή»

Συνέντευξη στην «Πρωινή Μελέτη» έδωσε η Έλλη Κοκκίνου στην οποία μίλησε για το πώς θέλει να προστατεύει την προσωπική της ζωή από τη δημοσιότητα, αλλά πολλές φορές δεν το καταφέρνει.

«Ποτέ δεν ήμουν υπέρ στο να δημοσιοποιώ την προσωπική μου ζωή. Προσπαθώ να την προστατεύω όσο μπορώ, όταν μπορώ και όταν θέλω. Πάντα θέλω, αλλά κάποιες φορές είναι αδύνατον», παραδέχεται η Έλλη.

Όσο για το αν γιορτάζει αυτό τον καιρό, με αφορμή και το νέο της τραγούδι δια χειρός Φοίβου, «Τα γενέθλιά μου», η ίδια είναι αινιγματική.

«Κάθε χρόνο γιορτάζουμε γενέθλια. Άλλος πάλι γιορτάζει όταν χωρίζει, άλλος όταν είναι ερωτευμένος», είπε η Έλλη όλο μυστήριο.

Μίλησε επίσης και για την εμπειρία της στο «Greek Idol», λέγοντας ότι της άρεσε και της ίδιας, αλλά κυρίως άρεσε στον κόσμο που συμμετείχε στην κριτική επιτροπή του παιχνιδιού.

Θα γίνει άραγε Greek Idol 3;

«Δεν ξέρω αν θα υπάρξει Greek Idol 3 και δεν το γνωρίζει κανείς ακόμα. Αν υπ��ρχει, υπάρχουν πολλές πιθανότητες να είμαι κι εγώ. Τώρα από εκεί και πέρα σαν εμπειρία ήταν πάρα πολύ καλή», απάντησε.

Και για τους φανατικούς θαυμαστές της Έλλης να σας ενημερώσουμε ότι οσονούπω βγαίνει το νέο της άλμπουμ που θα περιλαμβάνει δώδεκα τραγούδια σε στίχους και μουσική του Φοίβου, ενώ θα κυκλοφορήσει και ένα cd single.

Δείτε το video…

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top