Ε. Ζουγανέλη: «Δεν είμαι ερωτικά καμένη»

Μιλά για την περίοδο αλλαγών που διανύει

Ε. Ζουγανέλη: «Δεν είμαι ερωτικά καμένη»

Αέρας ανανέωσης φυσά τον τελευταίο καιρό στη ζωή της Ελεονώρας Ζουγανέλη. Η 29χρονη τραγουδίστρια αποφάσισε να φύγει από το πατρικό της σπίτι και να μείνει για πρώτη φορά μόνη της στο Κέντρο, ενώ και στα επαγγελματικά της ακολουθεί νέους δρόμους, πιο… «έντεχνους» και λιγότερο «ποπ».

«Για μένα είναι επιτακτική η ανάγκη της ανανέωσης. Μου δίνει μεγάλη χαρά. Συνήθως η μια αλλαγή φέρνει την άλλη. Τώρα που μετακόμισα νιώθω ότι ζω μια καινούργια ζωή», είπε η τραγουδίστρια.

zouganeli1.jpg

Μάλιστα αποκάλυψε και τους λόγους που την οδήγησαν στην απόφαση να φύγει από την οικογενειακή θαλπωρή.

«Αυτό που με έκανε να πάρω την απόφαση για να μετακομίσω ήταν η επιθυμία να έρθω πιο κοντά στον εαυτό μου, να δω ποιες ανάγκες μου είναι βασικές και ποιες επίκτητες. Ξαφνικά ανακάλυψα ότι είμαι πιο ολιγαρκής απ’ ότι νόμιζα», είπε.

Πάντως οι γονείς της δεν της έχουν λείψει και απολαμβάνει στο έπακρο τη μοναξιά της.

zouganeli2.jpg


Παραδέχεται πάν��ως ότι πριν πάρει την απόφασή της, προβληματιζόταν αρκετά αν θα καταφέρει να τα βγάλει πέρα, αφού η κρίση έχει επηρεάσει και την ίδια και αρκετούς κοντινούς της ανθρώπους.

«Τη ζω την κρίση. Ακόμα και η ευρύτερη οικογένειά μου αποτελείται από ανθρώπους που έχουν χάσει τις δουλειές τους ή έχουν υποστεί μεγάλες μειώσεις», είπε και πρόσθεσε ότι σαν άνθρωπος ενδιαφέρεται για τα κοινά και δεν της αρέσει η ουδετερότητα.

zouganeli3.jpg

«Δεν μου αρέσει η ουδετερότητα. Αν δεν εκφράζομαι συχνά δημόσια, είναι γιατί θέλω να είμαι καλά ενημερωμένη πριν πω κάτι. Πρέπει να μπούμε στη διαδικασία της πολιτικής συνείδησης, αλλά πρώτα της πολιτικής εκπαίδευσης. Να μάθουμε ποιοι υπήρξαμε, τι λάθη κάναμε, τι θέλουμε να κάνουμε», τόνισε.

Όσο για τα προσωπικά της; Δηλώνει ότι δεν υπήρξε ποτέ ερωτικά… «καμένη».

«Δεν είμαι ερωτικά καμένη. Δεν έχω περάσει μεγάλες καταστροφές στη ζωή μου. Όταν τραγουδάω τον έρωτα, τραγουδάω τον πόνο μιας φίλης μου, της μάνας μου, του διπλανού μου. Ο πόνος είναι κληρονομιά όλων μας», είπε.

zouganeli4.jpg

Πάντως τώρα δηλώνει έτοιμη για να δημιουργήσει μια σχέση ζωής.

«Έχω κάνει πολύ λίγες σχέσεις στη ζωή μου. Δεν είμαι από τους ανθρώπους που θέλουν πάντα κάποιον δίπλα τους για να είναι καλά. Μπορώ να είμαι καλά και μόνη μου. Ήμουν ένα κορίτσι που δεν ήθελε τις δεσμεύσεις. Ήθελα να βγω, να φλερτάρω, να κοιμηθώ στο σπίτι μιας φίλης μου, να μην έχω υποχρέωση να πάρω κανέναν τηλέφωνο το βράδυ. Το έκανα, το χάρηκα. Δεν πίστευα στην ηλικία. Τώρα όμως, στα 29, αρχίζω να βλέπω τις μεγάλες αλλαγές που φέρνει. Για πρώτη φορά νιώθω ότι έρχεται η ώρα μιας σχέσης, με την πιο ουσιαστική έννοια: της κοινής ζωής», τόνισε.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top