Οριστικός ο χωρισμός Έλενας Παπαρίζου – Τόνυ Μαυρίδη

Μετακόμισε η τραγουδίστρια

Οριστικός ο χωρισμός Έλενας Παπαρίζου – Τόνυ Μαυρίδη

Τα μάζεψε τα πράγματα κι έφυγε απ’ το σπίτι η Έλενα Παπαρίζου, αποδεικνύοντας ότι ο χωρισμός της από τον Τόνυ Μαυρίδη είναι οριστικός.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του STAR η τραγουδίστρια το βράδυ της Πέμπτης μετακόμισε από το σπίτι που έμενε τα τελευταία χρόνια μαζί με τον Τ. Μαυρίδη στη Γλυφάδα.

Ο Τόνυ έλειπε εκείνη την ώρα από το σπίτι, ώστε η Έλενα να κάνει τη δουλειά της ανενόχλητη, ενώ έκπληκτοι οι γείτονες είδαν την τραγουδίστρια να πακετάρει τα πράγματά της και με τη βοήθεια μεταφορικής να μετακομίζει.

Πληροφορίες θέλουν προς το παρόν η Έλενα να φιλοξενείται στο σπίτι πολύ καλής της φίλης, ενώ στη μεζονέτα της Άνω Γλυφάδας μένει μόνος του ο Τόνυ, ο οποίος δε θέλησε να μιλήσει για την απόφαση της Έλενας να φύγει από το σπίτι.

Γειτόνισσα της τραγουδίστριας υποστηρίζει ότι της είπε πως δεν πρόκειται να επιστρέψει στο σπίτι αυτό και πως είναι έτοιμη να κάνει καινούργια αρχή.

Πριν από τη μετακόμιση είχε προηγηθεί συνάντηση των δύο πρώην συντρόφων σε γνωστό στέκι της Γλυφάδας, ώστε να μοιράσουν την κοινή τους περιουσία. Μάλιστα λέγεται ότι το πρώην ζευγάρι θα πουλήσει τη μεζονέτα που τόσα χρόνια στέγαζε τον έρωτά τους και οι δυο τους θα συνεχίσουν τις ζωές τους σε διαφορετικούς δρόμους.

Δείτε το video…

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top