Kim Kardashian: Με νέο look και photoshop που εξαφανίζει την κοιλιά

Τα έχει όλα και το δηλώνει περίτρανα!

Kim Kardashian: Με νέο look και photoshop που εξαφανίζει την κοιλιά

Με νέο look και… λίγο photoshop φωτογραφήθηκε η εγκυμονούσα Kim Kardashian για το περιοδικό Cosmopolitan και το τεύχος Απριλίου.
kim kardii.jpg
Με αφέλειες και ανέμελο μαλλί πήρε την πιο γλυκιά της πόζα και άνοιξε την καρδιά της για τον άντρα της ζωής της, τον Kanye West. Με ψηλοκάβαλο εσώρουχο , σουτιέν και μαύρο μπολερό ψάχναμε να βρούμε την κοιλιά της και δεν την βρίσκαμε…

Μιλώντας για τον Κanye είπε: «το ξέρω πως και οι δυο θέλουμε να παντρευτούμε. Δεν υπάρχει λόγος βιασύνης αυτή τη στιγμή. Πάντα έλεγα πως θέλω να κάνω παιδιά, αλλά δεν πίστευα ότι θα ήμουν έτοιμη μέχρι τη στιγμή που έγινε πραγματικότητα. Κάποιες φορές απλά δεν είσαι προετοιμασμένος. Μπορεί ο άνθρωπος που στέκεται δίπλα σου να είναι ο κατάλληλος, αλλά εσύ να μην είσαι έτοιμη. Τώρα είμαι»!!

Και όλο τρυφερότητα και αγάπη πρόσθεσε πως «έχω δίπλα μου τον σύντροφο μου που είναι ο καλύτερος μου φίλος και μοιραζόμαστε τα πάντα».

Φαίνεται πως η Kim έχει βρει τον δρόμο της και έβαλε μυαλό μετά τον 72 ημερών γάμο της με τον Kris Humphries .

H τηλεπερσόνα υποστηρίζει πως «όταν η αδερφή μου έμεινε έγκυος χωρίς να είναι παντρεμένη της είπα “πως μπορείς να το κάνεις αυτό”;; Ήμουν πολύ αυστηρή και δεν καταλάβαινα τα λόγια της αδερφής μου, οτι ο γάμος δεν είναι το παν».

anye.jpg
Απόλυτα ικανοποιημένη με την επιλογή του συντρόφου της λέει πως «κάποτε σκεφτόμουνα αν μπορείς πραγματικά να τα έχεις όλα, το πάθος, τον έρωτα, την αλήθεια, τον εκστασιασμό. Τώρα ξέρω πως τα έχω όλα»!!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top