Γιώργος Παπαδόπουλος: πώς περιγράφει την ιδανική γυναίκα;

Τι δήλωσε για τα προσωπικά του και την Eurovision

Γιώργος Παπαδόπουλος: πώς περιγράφει την ιδανική γυναίκα;

Πρώτη δημοσίευση:25/02/13, 23:54

Για τον έρωτα, την Eurovision και την συνεργασία του με τον στιχουργό ��υριάκο Ντούμο, μίλησε ο Γιώργος Παπαδόπουλος!

Καλεσμένος σε μουσική εκπομπή του lay-out, ο νεαρός τραγουδιστής δεν έκρυψε πως ο έρωτας έχει θέση στη ζωή του και περιέγραψε την γυναίκα που μπορεί να κερδίσει την καρδιά του λέγοντας ότι πρέπει να είναι ευγενική, με χαμόγελο και να γελάει με την ψυχή της!

«Μου είπαν ότι θα πρέπει να αφιερωθώ για τρεις – τέσσερις μήνες σε ένα τραγούδι και είχα πάρα πολλές υποχρεώσεις για να ασχοληθώ μόνο με ένα τραγούδι», είπε ο Γιώργος για την αιτία που δεν τον άφησε να εκπροσωπήσει την Κύπρο στην φετινή Eurovisiοn, ενώ πρόσθεσε πως είχε προβλέψει την νίκη των Koza Mostra και του Αγάθωνα από την πρώτη στιγμή που άκουσε το «Alcohol Is Free».

Τα τραγούδια του με τον Κυριάκο Ντούμο γνωρίζουν μεγάλη επιτυχία, ο ταλαντούχος, τραγουδιστής, όμως, δεν έκρυψε ότι θα ήθελε πάρα πολύ να έχει τραγουδήσει το «Για Να Σ’ Εκδικηθώ»!

Τέλος, ο Γιώργος αποκάλυψε ότι είναι πολύ καλός μάγειρας και το φαγητό που ζητάει από την μητέρα του όταν πάει στην Κύπρο είναι τα ντολμαδάκια, ενώ το να γράφει μουσική για τον ίδιο αλλά και άλλους καλλιτέχνες είναι το μεγάλο του πάθος!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top