Κ. Λέχου: «Φοβάμαι τη δέσμευση»

«Παλεύω τους φόβους μου και προσπαθώ να τους ξεπεράσω»

Μπορεί πολλοί να έχουν αναρωτηθεί γιατί μια όμορφη, πετυχημένη γυναίκα, όπως η Κατερίνα Λέχου, δεν παντρεύτηκε ποτέ, όμως όπως παραδέχθηκε και η ίδια, ούτε εκείνη μπορεί να δώσει μια απάντηση στην ερώτηση αυτή.

«Ο γάμος είναι θέμα timing. Πιστεύω, χωρίς να θέλω να είμαι αφοριστική, ότι δεν είναι ωραίο να κάνεις παιδιά στα 45. Μετά γίνεσαι παππούς των παιδιών σου και όχι γονιός. Το λέω ξανά χωρίς να είμαι αφοριστική γιατί υπάρχουν και οι άνθρωποι που ταλαιπωρήθηκαν πολύ, προσπάθησαν και τελικά απέκτησαν ένα παιδάκι σε μεγάλη ηλικία. Επίσης φοβάμαι ακόμα τη δέσμευση, αλλά το πολεμάω», είπε.

Μάλιστα αποκάλυψε ότι μπορεί να έχει αρκετά χρόνια σχέση, όμως αυτό το φόβο της δέσμευσης, δεν μπορεί να τον αποβάλει.

«Ακόμα πολεμάω με αυτόν τον φόβο και είναι λίγο παράξενο γιατί είμαι σε σχέση. Είμαι φύση μονογαμικό ον και είμαι και άνθρωπος της αφοσίωσης και της συντροφικότητας, αλλά το έχω λάθος στο μυαλό μου αποτυπωμένο. Τα βιώματά μου τα παιδικά έχουν μεταφραστεί λάθος μέσα μου και ακόμα δεν μπορώ να το πετάξω από πάνω μου», παραδέχθηκε.

Η Κατερίνα Λέχου, παραδέχθηκε επίσης ότι θέλει χρόνο για να αλλάξει κάτι μέσα της, πόσο μάλλον ένα παιδικό βίωμα, αλλά τόνισε ότι δεν εγκαταλείπει.

«Είμαι άνθρωπος που δεν εγκαταλείπω. Τους παλεύω τους φόβους μου. Ο φόβος είναι αρνητικός σύμβουλος. Δεν το λέω για να το αποποιηθώ. Το λέω γιατί το ακούω, γιατί εκτίθεμαι όταν το λέω και γιατί είναι ένα στοίχημα. Μετά πρέπει να κάνω κάτι. Από την άλλη πάλι αποδέχομαι τον εαυτό μου γιατί τι να κάνω; Έχω χίλια στραβά. Πρέπει να τον αγαπάω και λίγο δεν μπορώ να τον έχω συνέχεια στον τοίχο», είπε.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top