Πανσέληνος στην Παρθένο: Πες μου το ζώδιο σου… να σου πω πώς θα σε επηρεάσει!

Κάνε κλικ και μάθε τη δική σου πρόβλεψη!

Απόψε στις 22:25 πραγματοποιείται η Πανσέληνος του Φεβρουαρίου στο ζώδιο της Παρθένου! Η Πανσέληνος αυτή θα φέρει αντιθέσεις, καθώς από την απέναντι όχθη τέσσερις σημαντικοί πλανήτες, Αφροδίτη, Ποσειδώνας, Ερμής, Άρης υψώνουν την ασπίδα τους και της έρχονται κόντρα, από το ζώδιο των Ιχθύων.
Καλό θα είναι σήμερα, όπως και σε κάθε Πανσέληνο να διατηρήσουμε την ψυχραιμία μας, να μην αναλωθούμε σε φασαρίες, να μην πούμε λόγια που θα μετανιώσουμε, να φροντίσουμε τον οργανισμό μας, αλλά και να εκμεταλλευτούμε τις ευκαιρίες που θα μας δοθούν.
Τα ζώδια που επηρεάζονται περισσότερο από την Πανσέληνο στην Παρθένο είναι οι Δίδυμοι, οι Παρθένοι, οι Τοξότες και οι Ιχθείς, ενώ ευνοούνται οι Ταύροι, οι Καρκίνοι, οι Σκορπιοί και οι Αιγόκεροι.
Ταύρος – Λέων - Σκορπιός – Υδροχόος: Αν ανήκεις ή έχεις τη Σελήνη σου σε κάποιο από τα ζώδια του Σταθερού Σταυρού να ξέρεις ότι αυτή η Πανσέληνος δεν είναι αρνητική για σένα! Μη σου πω ότι είναι σχεδόν ευνοϊκή! Ταύροι και Σκορπιοί αφήνεστε στα δίχτυα του έρωτα, ανοίγοντας ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή σας, Λέοντες και Υδροχόοι ξεκαθαρίζετε ένα σημαντικό οικονομικό ζήτημα, όσο και το «ποιόν» των ατόμων που εμπλέκονται σε αυτό!
Κριός- Καρκίνος - Ζυγός –Αιγόκερως: Εσύ που ανήκεις σ΄ ένα από τα ζώδια του Παρορμητικού Σταυρού ή έχεις τη Σελήνη σε κάποιο από αυτά, η Πανσέληνος αυτή θα σε εντάξει σε μια φάση ανασκόπησης αλλά ενδοσκόπησης κυρίως! Ανακατατάσσεις τις σκέψεις σου, τα αισθήματα σου, προχωράς σε διαρθρωτικές κινήσεις τόσο σε επαγγελματικό όσο και αισθηματικό επίπεδο. Από την τετράδα του Παρορμητικού Σταυρού, οι πιο ευνοημένοι είναι οι Αιγόκεροι, οι οποίοι τις επόμενες δύο εβδομάδες εφαρμόζουν τις αλλαγές στον τρόπο σκέψης τους και τη φιλοσοφία τους.
Δίδυμοι- Παρθένος- Τοξότης- Ιχθύες: Τα ζώδια του Μεταβλητού Σταυρού είναι στα «φώτα» αυτής της Πανσελήνου αλλά τα πράγματα δεν είναι τόσο δυσοίωνα όσα φαντάζεστε… Αν διατηρήσετε τα νεύρα σας και την ψυχραιμία σας και κάνετε τις σωστές επιλογές, θα επιβραβευτείτε γι’ αυτές μακροπρόθεσμα. Αυτή η Πανσέληνος ��ας «εξετάζει» σε χρονικό διάστημα ενός δεκαπενθημέρου. Αν δρομολογήσετε τις πρέπουσες αλλαγές, τότε θα βρείτε την προσωπική ευημερία που τόσο αναζητάτε… τόσο στη δουλειά, όσο και στην προσωπική σας ζωή. Φροντίστε το σώμα σας, την υγεία σας και την εξωτερική σας εμφάνιση και μη διστάσετε… να πάρετε τη σωστή απόφαση.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top