Γερασιμίδου vs Μακρυπούλια:Ένα ”νι” και ένα ”λι” δεν είναι ερμηνεία

Κριτική-φαρμάκι για την υποκριτική της Ζέτας

Γερασιμίδου vs Μακρυπούλια:Ένα ”νι” και ένα ”λι” δεν είναι ερμηνεία
Τελικά η Ζέτα Μακρυπούλια είναι ή δεν είναι ηθοποιός; Αυτό το "φιλοσοφικό" ερώτημα φαίνεται θα μας απασχολήσει για καιρό.

Και πριν προλάβει να ξεχαστεί η επίθεση του Χρήστου Λούλη που δίχασε την εγχώρια σόου μπιζ, τη σκυτάλη πήρε η Ελένη Γερασιμίδου, η οποία με τις δηλώσεις της στο περιοδικό People, δεν χαρίζει... κάστανα!

Ρώτησαν, λοιπόν, την ηθοποιό τη γνώμη της, για τις υποκριτικές ικανότητες της Ζέτας και εκείνη απάντησε ορθά κ��φτά: "Το περιβόητο Παρά Πέντε, δεν το είδα, αλλά ξέρω ότι έκανε ένα «νι κι ένα λι». Αυτό δεν είναι ερμηνεία!".

Ούτε τις φήμες περί επικείμενου πολιτικού γάμου σκέφτηκε, ούτε από το μονόπετρο του Μιχάλη συγκινήθηκε, η ηθοποιός που μετρά αρκετές δεκαετίες στο θεατρικό σανίδι, όταν της ζήτησαν να σχολιάσει το ταλέντο της Ζέτας, κυρίως στο ρόλο της Αμαλίας.

"Πάντα υπήρχαν όμορφα κορίτσια. Βέβαια για μένα η ομορφιά πρέπει να συνδυάζει περισσότερα πράγματα", λέει η Ελένη Γερασιμίδου.

"Καθένας μπορεί να έχει μια άποψη. Αλλά η πλειοψηφία μικροί μεγάλοι και όλες οι κοινωνικές τάξεις λάτρεψαν το Παρά Πέντε", δήλωσε σε τηλεφωνική επικοινωνία με το STAR, η τηλεοπτική Θεοπούλα, Έφη Παπαθεοδώρου που έσπευσε να υπερασπιστεί τη σειρά.

Όσο για τη Ζέτα δεν χαλάει τη... ζαχαρένια της, με όσα της λένε. Λίγο οι συναυλίες του Μιχάλη μέχρι πριν από λίγο καιρό, λίγο οι ετοιμασίες για τον πολιτικό γάμο και τα τόσα σούρτα φέρτα στην Κύπρο πού χρόνος να ασχοληθεί με αυτά;

Δείτε το βίντεο...
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top