Νέος έρωτας για την Kate Winslet!

Το ειδύλλιο για το οποίο μιλά όλο το Hollywood

Νέος έρωτας για την Kate Winslet!
Μια φωτιά ήταν ικανή να θερμάνει το ειδύλλιο μεταξύ της Kate Winslet και του ανιψιού του μεγιστάνα της Virgin, Richard Branson.

Αλλά ας πάρουμε τα πράγματα απ΄την αρχή. Η 35χρονη ηθοποιός έσωσε τη μητέρα του Branson από φωτιά που ξέσπασε στο πολύτελέστατο σπίτι του στην Καραϊβική.

Ο μεγιστάνας της Virgin την θεωρεί πλέον ηρωίδα του και όχι μόνο αυτό, αλλά φαίνεται πως της γνώρισε και τον ανιψιό του, Νed Rocknroll.Οι δυο τους μάλλον ένιωσαν από την αρχή τη μεταξύ τους φλόγα, αφού από τις πρώτες μέρες της γνωριμίας τους, τα πηγαδάκια του Hollywood έκαναν λόγο για έναν δυνατό έρωτα.
Και επειδή όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά συνήθως, τις φήμες ήρθε να επιβεβαιώσει μια κοινή εμφάνιση του ζευγαριού, καθώς πήγαν μαζί στο μνημόσυνο του πατέρα του Richard Branson.

Στο όλο ειδύλλιο υπάρχει μια μικρή «λεπτομέρεια», και δεν είναι άλλη από το γεγονός πως ο Ned είναι ακόμα παντρεμένος με την 23χρονη Eliza, με την οποία ωστόσο χώρισαν πριν γνωρίσει την Winslet.

Μέχρι πάντως να εκδοθεί το διαζύγιο του, Ned και Winslet δεν πτοούνται. Σύμφωνα με τα ξένα tabloids,ο 33χρονος φίλος της διάσημης ηθοποιού είναι πολύ ευτυχισμένος μαζί της αφού θεωρεί πως έχει το πακέτο, είναι πολύ ώριμη και μπορεί να μάθει πολλά από εκείνη!

Λέτε να έχει επηρεαστεί από το "The Reader" όπου πρωταγωνιστούσε η αγαπημένη του;
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top