Η αντίστροφη μέτρηση έχει αρχίσει για τη μεγάλη βραδιά των Όσκαρ!

Ποια είναι τα φαβορί-Πυρετώδεις προετοιμασίες

Η αντίστροφη μέτρηση έχει αρχίσει για τη μεγάλη βραδιά των Όσκαρ!

Όλα είναι έτοιμα στο Λος Άντζελες για την μεγάλη βραδιά των Όσκαρ και το κόκκινο χαλί έχει στρωθεί για να υποδεχθεί τους φετι��ούς υποψήφιους.

Ενώ λοιπόν η φετινή κούρσα των Όσκαρ, φαινόταν απρόβλεπτη μετά την αναγγελία των υποψηφιοτήτων τον περασμένο μήνα, στην πορεία τα πράγματα άρχισαν να ξεκαθαρίζουν!

Παρά τις 12 υποψηφιότητες του Lincoln, αργά αλλά σταθερά το Argo του Μπεν Άφλεκ έφτασε να θεωρείται ως το φαβορί για το Όσκαρ της καλύτερης ταινίας σαρώνοντας στις Χρυσές Σφαίρες!

Μάλιστα αν κερδίσει η συγκεκριμένη ταινία θα είναι από εκείνες που ο σκηνοθέτης τους, δηλαδή ο Μπεν Άφλεκ στη συγκεκριμένη, δεν θα είναι καν στις υποψηφιότητες για καλύτερο σκηνοθέτη!

Ο Daniel Day-Lewis θεωρείται φαβορί για το Όσκαρ πρώτου ανδρικού ρόλου για την συγκλονιστική ερμηνεία του στο Lincoln και αν το πάρει θα είναι ο πρώτος ηθοποιός που θα έχει κερδίσει τρεις φορές στην κατηγορία αυτή!

Όσο για το Όσκαρ πρώτου γυναικείου ρόλου προβλέπεται μονομαχία ανάμεσα στη Jessica Tsastein και την νεαρή Jennifer Lawrence!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top