Tα «βασανιστήρια» που περνάνε οι stars πριν πατήσουν στο Κόκκινο Χαλί των Οscar!

ΜΑΘΕΤΕ σε ποια μαρτύρια υποβάλλονται ώστε να είναι αψεγάδιαστες!

Tα «βασανιστήρια» που περνάνε οι stars πριν πατήσουν στο Κόκκινο Χαλί των Οscar!

Πριν λίγες μέρες, σας είχαμε γράψει από το star.gr, για τις αηδιαστικές κούρες ομορφιάς στις οποίες υποβάλλονται οι stars λίγο πριν πατήσουν στο Κόκκινο Χαλί των «Oscar»!

Τρεις μέρες πριν τη μεγάλη βραδιά, και οι προετοιμασίες ώστε να λάμψουν έχουν πιάσει κόκκινο!

Δίαιτες μέχρι λιποθυμίας από την πείνα, λιποαναρροφήσεις, Botox, και αντιαγχωτικές θεραπείες, είναι στο ετήσιο πρόγραμμα των βραβείων, για να μην αναφέρουμε τα spa, τα manicure, και τα spray μαυρίσματος.

Χαρακτηριστικό της μανίας που πιάνει τους stars, είναι τα χάπια Xanax που έχουν γίνει τα αγαπημένα τους, με τα ξένα sites, να αναφέρουν πως λίγο πριν την τελετή, το κλίμα αλλάζει και γίνεται υπερβολικά σοβαρό!

Πολλοί stars, λίγες μέρες πριν, τις περνούν στο St Tropez, μαυρίζοντας σε κάποια από τις ιδιωτικές σουίτες του Four Seasons.

stars.jpg
Το μεγάλο τους άγχος όμως, είναι η υψηλή ευκρίνεια που έχουν στις φωτογραφικές τους οι παπαράτσι, η οποία πιάνει οποιαδήποτε ατέλεια, την οποία και φυσικά τρέμουν να μην ανακαλυφθεί!

Γνωστός στιλίστας του Hollywood, αναφέρει πως όλοι οι stars ξαφνικά αρχίζουν να πίνουν χυμό λεμόνι, κλείνουν ραντεβού με τους πλαστικούς τους, τους ποδιάτρους τους, τους personal trainers, τους στιλίστες, τους διαιτολόγους, τους κομμωτές και τις ομάδες ειδικών από μεγάλους οίκους μόδας!

«Κόλαση» χαρακτηρίζουν την προ Oscar περίοδο οι ειδικοί της ομορφιάς, που τρέχουν και δεν φτάνουν με τις τρελές απαιτήσεις των stars, οι οποίοι θέλουν να γίνουν τα πάντα, σε ΕΛΑΧΙΣΤΟ χρόνο!

Η λιποαναρρόφηση σε συγκεκριμένα γυμνά σημεία του σώματος ή το botox κάτω από τα… μπράτσα, δίνουν και παίρνουν αυτές τις μέρες.

Τέλος, μαρτύριο είναι και η επιλογή του haute couture φορέματος, το οποίο γίνεται τουλάχιστον ΕΝΑ μήνα πριν την τελετή, ενώ έχουν και φόρεμα εφεδρικό για ώρα ανάγκης!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top