Απ’ του χάρου τα δόντια γλίτωσε ο Johnny Depp!

ΔΕΙΤΕ πώς περιγράφει το ατύχημα που πήγε να του στερήσει τη ζωή

Απ’ του χάρου τα δόντια γλίτωσε ο Johnny Depp!

Τον χάρο με τα μάτια του είδε ο Johnny Depp κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της ταινίας του «The Lone Ranger». Όπως περιέγραψε ο ίδιος στην εκπομπή του David Letterman παραλίγο να τον ποδοπατήσει ένα άλογο.

depp1.jpg
«Ήταν μια μέρα που τρέχαμε συνέχεια με τα άλογα και η αλήθεια είναι ότι δεν ήθελαν να ηρεμήσουν. Έτσι το άλογο το οποίο ίππευα αποφάσισε να πηδήξει μερικά εμπόδια που βρήκε μπροστά του. Η σέλα στην οποία καθόμουν ήταν της πλάκας, οπότε γλίστρησε κι εγώ έπεσα, ενώ το άλογο ερχόταν κατά πάνω μου. Έβλεπα μπροστά στα μάτια μου τα πόδια του αλόγου να κινούνται σαν μια μηχανή θανάτου, όμως παρέμεινα ψύχραιμος», είπε ο ηθοποιός.

depp2.jpg

Όπως αποκάλυψε ο Johnny Depp κινδύνευσε να τραυματιστεί πάρα πολύ σοβαρά, αλλά ευτυχώς το άλογο τελευταία στιγμή πήδηξε από πάνω του και παρά τρίχα δεν τον χτύπησε στο κεφάλι.

depp3.jpg

«Αυτό που με έσωσε ήταν το ένστικτο του αλόγου, να σηκώσει τα μπροστινά του πόδια και να περάσει από πάνω μου. Αν δεν το έκανε αυτό, εγώ θα ήμουν νεκρός», είπε.

deoo3.jpg

Τέλος καλό, όλα καλά πάντως, με τον Johnny να δηλώνει ότι μετά από αυτό το γεγονός αποφάσισε να είναι και ο ίδιος λίγο πιο προσεκτικός κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων του.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top