Δείτε την Naomi Campbell να λούζεται με... λάδι

«Λυσσάνε» μαζί της στις διαφημίσεις

Δείτε την Naomi Campbell να λούζεται με... λάδι

Πρώτη ανάρτηση: 24/09/2011 00:50


Ένα από τα πλέον καλοπληρωμένα μοντέλα που συνεργάζονται με μεγάλες εταιρίες για την διαφήμιση των προϊόντων τους ήταν και παραμένει η Naomi Campbell.

Από τις καμπάνιες που άφησαν εποχή ήταν αυτή του λαδιού «Helix» της εταιρείας Shell, στην οποία η «μαύρη γαζέλα» εμφανίζεται να απολαμβάνει το λάδι που τρέχει στο γυμνό κορμί της! «Υγρός Χρυσός» είναι το σλόγκαν και το λάδι παίρνει την μορφή περίτεχνων κοσμημάτων...

Τι κι αν πλέον είναι 41 και έχει εγκαταλείψει τις πασαρέλες; Η Naomi εξακολουθεί να αποτελεί ένα από τα πλέον αγαπητά πρόσωπα των εταιρειών.

Στο Μιλάνο, η Pirelli την επέλεξε για την προβολή των προϊόντων της: το μοντέλο εντυπωσίασε τους πάντες στη συνέντευξη Τύπου, όπου εμφανίστηκε με στενό μαύρο παντελόνι, σπορ δερμάτινο μπουφάν και το μαλλί χτενισμένο με ίσιες αφέλειες και μπούκλες στο πλάι.

Το χτένισμα, αυτό, πάντως μάλλον το λατρεύει η Naomi: το ίδιο είχε κάνει και την περασμένη εβδομάδα στο Λονδίνο, όπου βρέθηκε για την εβδομάδα μόδας! Τότε ήταν που απαθανατίστηκε με ένα τεράστιο δαχτυλίδι με διαμάντια, κάνοντας πολλούς να μιλάνε αρραβώνα με τον Ρώσο πολυεκατομμυριούχο σύντροφό της!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top