ΟΛΗ η αλήθεια για τις οικονομικές εκκρεμότητες της Μα��ιάντας Πιερίδη με εταιρία ρούχων!

ΔΕΙΤΕ τι υποστηρίζει ο στυλίστας

ΟΛΗ η αλήθεια για τις οικονομικές εκκρεμότητες της Μαριάντας Πιερίδη με εταιρία ρούχων!

Θυμάστε πουσας είχαμε γράψει από το star.gr ότι η Μαριάντα Πιερίδη τα είχε πάρει στο κρανίο όταν ρωτήθηκε για τις οικονομικές της εκκρεμότητες με εταιρία ρούχων;

H ίδια τότε, είχε ρίξει το φταίξιμο στο στυλίστα που συνεργαζόταν, και ο οποίος έντυνε όλη την κοσμική Αθήνα.

Σύμφωνα με τις νεότερες πληροφορίες, ο στυλίστας, είχε φέρει στη Μαριάντα Πιερίδη, ρούχα από πολύ γνωστή εταιρία, για τις ανάγκες των εμφανίσεων της. Τα ρούχα έφτασαν στην τραγουδίστρια, (μέσω του στυλίστα). Τα φόρεσε, τα χάρηκε και τα επέστρεψε στην εταιρία που ανήκαν. Τα έδωσε στον γνωστό στυλίστα, και εκείνος με τη σειρά του, εκεί που ανήκουν.

Ωστόσο, η εταιρία υποστηρίζει πως δεν πήρε ποτέ πίσω τα ρούχα της.

Μετά από καιρό αναζήτησης, έστειλε εξώδικο στη Μαριάντα Πιερίδη, προκειμένου να τα πάρει πίσω, με την μεριά της Πιερίδη, να υποστηρίζει ότι ο στυλίστας, κράτησε τα ρούχα, εκθέτοντας την τραγουδίστρια, και εξαπατώντας την εταιρία ρούχων από την οποία τα δανείστηκε.

ΤΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ Ο ΣΤΙΛΙΣΤΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΒΓΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΗ:

Όπως λέει, είχε αναλάβει να ντύσει τη Μαριάντα Πιερίδη, πήρε τα ρούχα της τα πήγε, της άρεσαν, τα φόρεσε, κόπηκε δελτίο αποστολής στο όνομα της με το ποσό των 6.000 ευρώ, ο επιχειρηματίας του οίκου μόδας είπε στο στιλίστα να διαλέξει ένα κομμάτι όποιο αρέσει να το πάρει,(τα υπόλοιπα να τα επιστρέψει), κι αυτό δεν έγινε ποτέ, μιας και τα ρούχα δεν ήρθαν ποτέ ούτε στα χέρια του ίδιου, ούτε στου επιχειρηματία.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO…

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top