Σ. Τζώρτζογλου: «Κάποια στιγμή όλα έδειχναν να με εγκαταλείπουν»

«Ο πατέρας μου μάζευε άχρηστα πράγματα από τα σκουπίδια

Συγκλονιστικές αποκαλύψεις για την προσωπική του ζωή έκανε σε συνέντευξή του ο Στράτος Τζώρτζογλου που περιγράφουν μια ζωή σαν σε κινηματογραφική ταινία.

«Ο πατέρας μου όταν δεν δούλευε ως ναυτικός έκανε αυτήν τη δουλειά. Ακόμη κι όταν ήμουν ηθοποιός και τους βοηθούσα οικονομικά με πολλά λεφτά, συνέχιζε να την κάνει. Ήθελε να νιώθει ανεξάρτητος. Πήγαινε στα σκουπίδια, έπαιρνε παλιοσίδερα, λάμπες και τα πουλούσε κάθε Κυριακή στα παλιατζίδικα, στο παζάρι στον Πειραιά», είπε ο γνωστός ηθοποιός, ο οποίος πρόσθεσε ότι ο πατέρας του τον είχε πάει και στα πορνεία της Τρούμπας.

stratos1.jpg

«Από πέντε ετών ο πατέρας μου, μου έδειξε τους ανθρώπους της πορνείας. Με είχε πάει θυμάμαι στην Τρούμπα για να μου δείξει ότι υπάρχει και αυτή η πλευρά της ζωής. Όπως πηγαίναμε επίσης στο τρελοκομείο. Παρότι ο ίδιος δεν είχε τσιγάρα, αγόραζε για να τα δώσει στους ασθενείς», είπε.

Πολλοί μάλιστα φίλοι του πατέρα του ήταν άστεγοι, ενώ ο ίδιος περιγράφει μια απίστευτη ιστορία με έναν φίλο του που πέθανε μέσα στο σπίτι τους.

stratos2.jpg
«Πολλοί φίλοι του πατέρα μου ήταν άστεγοι. Κοιμόντουσαν σπίτι μας όταν ήμουν μικρός. Ένας από αυτούς μάλιστα είχε πεθάνει από υπερβολική δόση μέσα στο σπίτι μας. Ήταν κολλητός του πατέρα μου. Το επόμενο πρωί τον πήγαν στο νεκροταφείο και τον έθαψε εκείνος», είπε.

Ο Στράτος Τζώρτζογλου δεν έκρυψε μάλιστα και τις δύσκολες στιγμές που πέρασε όταν ο πατέρας του ήταν άρρωσ��ος.

stratos3.jpg


«Το 2002 αισθάνθηκα ερημιά. Κάποια στιγμή όλα έδειχναν να με εγκαταλείπουν. Δεν υπήρχε ακόμα και ο Θεός, ακόμα και η απελπισία. Ήταν λίγο πριν πεθάνει ο πατέρας μου. Τότε πήγα στο Άγιο Όρος. Είχα πολλές δουλειές, πολλά προβλήματα, μεγάλες αναταραχές στη ζωή μου. Έφυγα από το σπίτι που έμενα με τη Μαρία δεκαπέντε χρόνια, όταν ο Αλκιβιάδης ήταν μικρός. Δεν ήξερα αν είμαι το σωστό πρότυπο πατέρα, επειδή ήμουν δυστυχισμένος. Έβλεπα τον πατέρα μου να καταρρέει, τον αδελφό μου να χάνει τον δρόμο του στο σχολείο. Όλοι προσδοκούσαμε να συμβεί κάτι να σταματήσει το κακό, που ήρθε αργότερα με το θάνατο το�� πατέρα μου και διάφορα άλλα γεγονότα. Δεν πίστευα πια στη ζωή μου. Είχα αρχίσει να αυτοκαταστρέφομαι για να βρω νόημα. Όλα γκρεμιζόντουσαν. Όσα είχαν νόημα μέχρι τότε στη ζωή μου, έπαψαν να έχουν», είπε.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top