Μιμή Ντενίση:«Καιρός ήταν να μαζευτεί το βεντετιλίκι στην Ελλάδα»

Τι αποκαλύπτει η ηθοποιός για την Κύπρο και την κόρη της, Μαριτίνα

Μιμή Ντενίση:«Καιρός ήταν να μαζευτεί το βεντετιλίκι στην Ελλάδα»
Η Μιμή Ντενίση επέστρεψε από την Κύπρο και ανανεωμένη μίλησε για την εμπειρία της αλλά και τη ζωή της με την κόρη της.
«Πέρασα υπέροχα στην Κύπρο. Τους αγάπησα πολύ τους Κύπριους, είναι πιο δεμένοι μεταξύ τους, είναι πιο ευγενικοί» και επαναλαμβάνει κάτι που είχε πει σε συνέντευξη της εκεί: «Καιρός ήταν να μαζευτεί το βεντετιλίκι στην Ελλάδα».
Μάλιστα, επισημαίνει πως οι Κύπριοι ακόμα και στην κρίση, εξαιτίας του ότι είναι ενωμένοι οι άνθρωποι μεταξύ τους, αντιμετωπίζουν καλύτερα τα πράγματα. «Στην Ελλάδα, προσπαθεί ο ένας να κάνει κακό στον άλλο».
Σχετικά με την υπόθεση του Γιώργου Κιμούλη επεσήμανε: «Δεν το έχω παρακολουθήσει για να το σχολιάσω. Είναι τόσος ο κόσμος που χρωστάει στην εφορία, που στο τέλος όλοι θα χρωστάμε».
Ακόμη, δηλώνει σχετικά με την κόρη της: «Αυτό είναι το δύσκολο αυτήν την εποχή το να μεγαλώνεις σωστά ένα παιδί στην εφηβεία, ούτε το να σκηνοθετείς, ούτε να παίζεις θέατρο».
Τέλος, αποκαλύπτει πως η Μαριτίνα έχει πάρει από τη μαμά της το πείσμα και την επιμονή της. Η μητέρα Μιμή Ντενίση δηλώνει περήφανη και για το ιδιαίτερο ταλέντο της κόρης, που ανακάλυψαν στο σχολείο, αυτό της οπερατικής φωνής.
Η Μιμή Ντενίση ανεβάζει την παράσταση το «Μάγκα» της Πηνελόπη Δέλτα, στις 5 Μαρτίου στη Θεσσαλονίκη και στις 3 Απριλίου στο Ίδρυμα Κακογιάννη.
Δείτε τη συνέντευξη!
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top