Αγάθωνας: «μετά την Eurovision, μου πήραν τα παπούτσια»

Τι αποκάλυψε ο ίδιος για το σπαρταριστό περιστατικό στον ελληνικό τελικό;

Αγάθωνας: «μετά την Eurovision, μου πήραν τα παπούτσια»

Θεσσαλονίκη – Γιάννενα ΧΩΡΙΣ παπούτσια πάνινα θα πηγαίνει ο Αγάθωνας, καθώς, μετά το τέλος του ελληνικού τελικού, του πήραν τα μαύρα starάκια που φορούσε!

2923_AGATHONAS_IAKOVIDIS_18022013.jpg«Τα παπούτσια τα ήθελαν πίσω αυτοί που μας τα έδωσαν, δεν μας τα άφησαν! Οι τσιγκούνηδες! Και έλεγα “τι ωραία, δεν έχω πάνινα παπούτσια”», είπε ο ρεμπέτης στην κάμερα της εκπομπής «Μεσημεριανή Μελέτη», προσθέτοντας πως είχε να βάλει πάνινα από τότε που ήταν μικρός.

Χαριτολογώντας, ο Αγάθωνας πρόσθεσε: «θα μας τα δώσουν ξανά στη Σουηδία! Δεν μπορούσαμε να αγοράσουμε εμείς τέτοια παπούτσια; Δεν κάνουν και κανένα ποσό! Αλλά με τους ενδυματολόγους δεν είναι να τα βάζεις - ό,τι θέλουν σε κάνουν!».

«Τα ρούχα ήταν δικά μου! Και τα δικά μου τα φοράω όποτε θέλω! Αλλά και να μου τα έπαιρναν κι αυτά, ευτυχώς είχα κι άλλα!», συνέχισε ο εκπρόσωπός μας στην 58η Eurovision.

Τέλος, ο Αγάθωνας αποκάλυψε ότι ο 26χρονος γιός του θέλει να είναι στις κερκίδες τον Μάιο στο Μάλμε, ενώ δεν έκρυψε πως έχει σιγουριά για το αποτέλεσμα του διαγωνισμού αλλά του έχουν πει... να μην την λέει «για να μην μας ακούν οι ξένοι και μας λένε υπερφίαλους»!


Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top