Μία έτσι, μία γιουβέτσι ο Brad Pitt για την Jennifer Aniston

Πάει να δικαιολογήσει τα… αδικαιολόγητα

Μία έτσι, μία γιουβέτσι ο Brad Pitt για την Jennifer Aniston

Τι να πούμε κι εμείς, χάσαμε πάσα ιδέα για τον Brad. Από τη μια λέει τα χείριστα για τη ζωή του με την Jennifer Aniston και από την άλλη το ρίχνει στα μέσα ότι και καλά παρεξήγησαν τις δηλώσεις του.

Τι παρεξηγήσαμε κύριε Brad μου; Εσείς δεν είπατε στο περιοδικό Parade ότι η ζωή σας τότε που ήσασταν παντρεμένος με την Jen ήταν βαρετή και πιθανόν να έπαιξε σ’ αυτό ρόλο και ο γάμος σας; Τι δεν καταλάβαμε δηλαδή;

Από την ώρα πάντως που δημοσιεύθηκε η συνέντευξή του ο Brad προσπαθεί να τα μαζέψει όπως, όπως και να μας πείσει ότι άλλα ήθελε να πει και άλλα καταλάβαμε.

«Δε θέλω να κακολογεί ο κόσμος τη Jennifer. Είναι πολύ καλή μου φίλη», δηλώνει τώρα στην εκπομπή Today Show ο Brad και προσθέτει με το ύφος του… θιγμένου:

«Αυτό που ξέρω είναι ότι ήθελα να πω, πως το καλύτερο πράγμα που έχω κάνει σαν πατέρας είναι να διασφαλίσω ότι τα παιδιά μου έχουν μια καλή μητέρα. Αυτό ήταν όλο και όλο που ήθελα να πω. Δεν έχει καμία σχέση με το παρελθόν και πιστεύω ότι είναι κρίμα να μην μπορώ να πω κάτι καλό για την Angie χωρίς να μπλέξουν σε όλο αυτό τη Jen. Δεν της αξίζει αυτό».

Ο Brad αποκάλυψε επίσης ότι η Jennifer δεν τον πήρε τηλέφωνο να του ζητήσει το λόγο για τις δηλώσεις του και επανέλαβε για μια ακόμα φορά ότι την αγαπάει πάρα πολύ.

«Είναι ένας πολύτιμος άνθρωπος για μένα. Περάσαμε μαζί επτά ολόκληρα χρόνια. Επιτέλους»!!!!!

Σε άλλη πάντως συνέντευξή του στην Ellen DeGeneres ο Brad είπε να ασχοληθεί και λίγο με την Angie γιατί στις τελευταίες του συνεντεύξεις όλο για την πρώην μιλούσε.

Έτσι μάθαμε για μια ακόμα φορά πόσο ευτυχισμένη οικογένεια έχουν και πως είναι οι super γονείς και καταφέρνουν να τα βγάλουν πέρα με έξι παιδιά και να βρήσκουν χρόνο για τους δυο τους.

«Έχουμε καθιερώσει χρόνο για εμάς, “η ώρα της μαμάς και του μπαμπά”. Ονομάζεται ξενοδοχείο» αποκάλυψε, ενώ παρομοίασε την κατάσταση που επικρατεί στο σπίτι τους, ως τη «φωλιά του κούκου». Να υποθέσουμε ότι η Angelina κάνει το ρόλο του Νίκολσον;

Δείτε ένα απόσπασμα από την συνέντευξη του Brad Pitt στην Ellen.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top