Πυκνώνουν οι κοινές εμφανίσεις Mendes-Gossling!

Ήταν να μην κάνει την αρχή το ερωτευμένο ζευγαράκι

Πυκνώνουν οι κοινές εμφανίσεις Mendes-Gossling!
Ο έρωτας της Eva Mendes και του Ryan Gossling είναι από τους σχετικά νέους στο Hollywood.

Το ερωτοχτυπημένο ζευγαράκι που στα πρώτα «βήματα» της σχέσης του κρυβόταν επιμελώς από τους παπαράτσι, αποφάσισε πλέον να κοινοποιήσει το δεσμό του, αφού οι βολτούλες και τα τρυφερά ενσταντανέ, όλο και πυκνώνουν.

Έτσι, μετά τον ρομαντικό τους περίπατο στην Disneyland, όπου τους τσάκωσαν χεράκι χεράκι οι παπαράτσι ν΄ανταλλάσουν φιλάκια και χαδάκια, ήρθε και η σειρά της Κυριακάτικης βολτούλας τους.

Οι δυο τους εθεάθησαν στο πάρκο Griffith να κάνουν τον περίπατο τους με casual look και τα μάτια στραμμένα στους παπαράτσι, τους οποίο��ς και αντελήφθησαν όταν τους εντόπισαν.

Κανείς πάντως από τους δυο τους δεν είναι και πολύ άνετος με την δημοσιότητα που έχει πάρει η σχέση τους, ιδιαίτερα αν κρίνουμε από τις πρόσφατες δηλώσεις του 30χρονου Gossling, ο οποίος αποκάλυψε πως πάντοτε ήταν σκεπτικός για τις σχέσεις μεταξύ celebrities:
«Η showbiz είναι ο κακός τύπος. Όταν δυο άνθρωποι ανήκουν σε αυτό το σύστημα, τότε μιλάμε για πολλή showbusiness. Τραβά όλη τη δημοσιότητα και τίποτα άλλο δεν μπορεί ν΄αναπτυχθεί πέρα απ΄αυτό».

Παράλληλα, αποκάλυψε πως κάθε ταινία που κάνει τη βλέπει σαν παιδί του μιας και δεν έχει… δικά του παιδιά:

«Σε κάθε ταινία επενδύω όπως θα έκανα αν ήμουν παντρεμένος. Θα ήθελα να μπορώ να κάνω μωρά, αλλά δεν κάνω, και έτσι γυρίζω ταινίες. Μέχρι πάντως να γίνω πατέρας, έχω αποφασίσει να γυρίζω ταινίες. Δεν έχω ιδέα πότε θα συμβεί αυτό».

Λέτε η τυχερή να είναι η Eva Mendes;…
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top