Έκανε πλάκα με... το κόψιμό της στα βραβεία η Adele!

Ευχαριστήριο - εξπρές μετά το μεσαίο δάχτυλο που ύψωσε στο κοινό

Έκανε πλάκα με... το κόψιμό της στα βραβεία η Adele!

Μανιάτικο το φύλαγε στα «Brit Awards» η Adele το ότι πέρυσι την διέκοψαν κατά τον ευχαριστήριο λόγο της: στη φετινή απονομή έστειλε βίντεο για να ευχαριστήσει και δεν παρέλειψε να κάνει μερικές... γκριμάτσες, έτσι για να τους εκδικηθεί!

adele_brits.jpg«Καλησπέρα και ευχαριστώ! Λυπάμαι που δεν μπορώ να είμαι απόψε μαζί σας, αλλά βρίσκομαι στο Λος Άντζελες για τα Όσκαρ», είπε στην αρχή του μόλις 19 δευτερολέπτων βίντεο η 24χρονη, η οποία, όπως έχει γράψει το star.gr, πήρε το βραβείο για το καλύτερο single.

Κάπου εκεί ξέχασε τις ευγένειες και μπήκε στις «μπηχτές»: «δεν θα σας καθυστερήσω πολύ, γιατί δεν θέλω να περιορίσ�� την ευχαριστήρια ομιλία για το καλύτερο album, στο τέλος της βραδιάς», είπε, θυμίζοντας έτσι σε όλους πως την περσινή δική της ομιλία είχαν διακόψει, σε σημείο που... τους έδειξε το μεσαίο δάχτυλο!

Μέχρι και ο παρουσιαστής της βραδιάς, James Corden, το έπιασε το υπονοούμενο και ρώτησε από μικροφώνου: «αυτό ήταν; Τελείωσε; Είστε σίγουροι 100%; Τσεκάρετε την κασέτα σας παρακαλώ!»!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top