Η Scarlet Johansson ύψωσε το… μεσαίο της δάχτυλο!

Με ποιους αγανάκτισε η ηθοποιός και χειρονόμησε άσεμνα;

Η Scarlet Johansson ύψωσε το… μεσαίο της δάχτυλο!
Βρε Scarlet… βρε Scarlet… ντροπή! Κορίτσι πράμα και να κάνεις τέτοιες χειρονομίες; Έξαλλη σου λέει η Johansson με τους παπαράτσι. Η 26χρονη ηθοποιός, πιάστηκε από τους φωτογράφους την ώρα που έβγαινε από κέντρο φυσικής θεραπείας της Νέας Υόρκης παρέα με τη μαμά της, Melanie Sloan.

Με το που είδε πως της την είχαν «στήσει» για μερικές φωτογραφίες, ξέχασε τους καλούς της τρόπους και το γεγονός πως είναι δημόσιο πρόσωπο, ύψωσε το «κλασικό» μεσαίο της δαχτυλάκι και τους το μόστραρε επιδεικτικά.
Τρελά νεύρα η ηθοποιός, η οποία τελευταία αντιμετωπίζει πρόβλημα με τις γυμνές φωτογραφίες της που όπως σας γράψαμε και από το star.gr, διέρρευσαν στο Διαδίκτυο.

Αγανακτισμένη η Scarlet, το φυσά και δεν κρυώνει αφού δεν βγάζει άκρη με το θέμα, γι΄αυτό και το FBI έχει αναλάβει τα υπόλοιπα. Ήδη, οι αστυνομικοί έχουν καταλήξει πως πρόκειται για εγκληματική συμμορία που έχει οργανωθεί με το σκοπό να κλέβει φωτογραφίες celebrities και να τις «ανεβάζει» στο Διαδίκτυο.
Και επειδή ο έρωτας όλα τα γιατρεύει, η Scarlet φημολογείται πως τελευταία βγαίνει ραντεβού με τον ηθοποιό Kieran Culkin, αδερφό του Macaulay Culkin.

Οι δυο τους πήγαν για φαγητό στο εστιατόριο Pizza Rino και στη συνέχεια επισκέφτηκαν… στριπτιτζάδικο!

Για να δούμε… Θα έχουμε new love in Hollywood;
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top