ΔΕΙΤΕ: Πρώτη φορά, τη σύζυγο του Αγάθωνα Ιακωβίδη! Πώς είναι η γυναίκα του ρεμπέτη;

Γιατί στην αρχή δεν ήθελε ο άντρας της να πάει στην Eurovision;

ΔΕΙΤΕ: Πρώτη φορά, τη σύζυγο του Αγάθωνα Ιακωβίδη! Πώς είναι η γυναίκα του ρεμπέτη;

Παντρεμένος εδώ και πολλά χρόνια είναι ο Αγάθωνας, με την Εριφύλη Χοντολίδου, όπως σας είχαμε γράψει από το star.gr.

Θέλετε όμως να μάθετε πως είναι η γυναίκα που βρίσκεται στο πλευρό του ρεμπέτη, και με την οποία έχουν αποκτήσει έναν 20χρονο γιο;

Στο video, θα δείτε τη σύζυγο του Αγάθωνα, κατά τη διάρκεια του ελληνικού τελικού για την Eurovision, να εμψυχώνει το σύζυγο της, στέλνοντας του ΟΛΗ τη θετική της ενέργεια.

Όπως είπε η ίδια, με τον Αγάθωνα, «είμαστε μαζί από το 1978. Όλα μαζί τα περάσαμε. Στις αρχές πριν γεννηθεί ο γιος μας, τον ακολουθούσα σε οποιαδήποτε εκδήλωση και συναυλία και σε οποιαδήποτε εμφάνιση στα μαγαζιά».

Μάλιστα όπως τόνισε, θα είναι δίπλα του στη Σουηδία, αν και αρχικά είχε τους ενδοιασμούς της όταν της ανακοίνωσε πως θα διαγωνιστεί για την Eurovision:

«Οι ενδοιασμοί ήταν πως το ρεμπέτικο ήταν τραγούδι που δεν ταίριαζε με αυτό που είχα εγώ στο μυαλό μου για την Eurovision».

Το πρώτο πράγμα που του είπε δε, ήταν «Αγάθωνα μην κάνεις τέτοιο πράγμα! Δεν ταιριάζει στο προφίλ που έχεις!»

Στη συνέχεια, η Ερωφύλη Κοντολίδου αστειεύτηκε, λέγοντας πως «είμαι πολύ καλά, και επωφελούμαι από τη νίκη του Αγάθωνα, για να πάρω κι εγώ κάποια λεπτά δημοσιότητας!»

Χαρακτηριστικό είναι δε, πως δεν δίστασε να παραδεχτεί πως η Eurovision έδωσε μεγάλη χαρά στον Αγάθωνα, μιας και «αυτή την εποχή δεν έχει καθόλου δουλειά. Να το πούμε κι αυτό! Πουθενά δεν βρίσκεται αυτή την περίοδο. Στο σπίτι και κάθεται!»

Όσο για το αν ζηλεύει που ο σύζυγος της περιτριγυρίζεται από ωραίες γυναίκες;

«Μετά από τόσα χρόνια, χαίρεσαι όταν ο σύζυγος είναι κοντά σε ωραίους ανθρώπους!»

ΔΕΙΤΕ ΣΤΟ VIDEO ΤΙ ΕΙΠΕ…




Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top