Παντρεύονται στην Κύπρο Χατζηγιάννης - Μακρυπούλια;

«Φουντώνουν» οι φήμες για πολιτικό γάμο και... γεννητούρια!

Παντρεύονται στην Κύπρο Χατζηγιάννης - Μακρυπούλια;

Τρεχάτε να ραφτείτε γιατί δεν μας βλέπω καλά: να ανεβαίνουν τα σκαλιά του δημαρχείου στην Κύπρο θέλουν οι φήμες τον Μιχάλη Χατζηγιάννη και την Ζέτα Μακρυπούλια, που -εκτός από τον πολιτικό γάμο- φέρονται να σκέφτονται και να αποκτήσουν τον πρώτο τους απόγονο!

Μέσα στο Φθινόπωρο λέγεται πως θα παντρευτεί το επώνυμο ζευγαράκι, με τον γάμο να γίνεται σε Λάρνακα ή Λευκωσία προκειμένου Μιχάλης και Ζέτα να κρατήσουν όσο πιο μακριά γίνεται τα αδιάκριτα βλέμματα των ελληνικών ΜΜΕ. Σιγά καλέ! Στην Κύπρο θα γίνει ο γάμος, όχι στην άλλη άκρη του Ατλαντικού - σε μία ώρα το πολύ έχεις φτάσει στη Μεγαλόνησο...

Σύμφωνα με όσα γράφονται και λέγονται σε κυπριακά ΜΜΕ, το ζευγάρι πηγαινοέρχεται τακτικότατα στην γενέτειρα του τραγουδιστή προκειμένου να τακτοποιήσει τα διαδικαστικά του γάμου, που θα γίνει σε στενό οικογενειακό κύκλο. Επίσης, θα ακολουθήσει και θρησκευτικός, που θα γίνει στην Αθήνα (αααχ, μου έφυγε ένα άγχος τώρα).

Κι ενώ Μιχάλης και Ζέτα πάνε Κύπρο για να αποφύγουν τους παπαράτσι, στην Ελλάδα -πώς τα καταφέρνουν βρε παιδί μου;- κάθε εβδομάδα εξώφυλλο γίνονται! Να φανταστείς, σήμερα τους βλέπουμε στο περιοδικό «Ciao», που τους απαθανάτισε προ ημερών σε γνωστό μαιευτήριο!

Κατά το δημοσίευμα, ο τραγουδιστής και η ηθοποιός - παρουσιάστρια δεν κρύβουν την επιθυμία τους να γίνουν γονείς και, μάλιστα, αυτός είναι ο λόγος που η Ζέτα αρνήθηκε την πρόταση για το πρωινό του ΑΝΤ1. Ποιος ξέρει; Μόνο οι δυό τους, άντε και η «κολλητή» της Ζέτας, Ελισάβετ Κωνσταντινίδου!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top