«Βόμβα»: Κλεμμένο το φόρεμα της Ηλιάδη στην Eurovision;

Ποιός Έλληνας σχεδιαστής καταγγέλλει «χίλιες και μία αντιγραφές»

«Βόμβα»: Κλεμμένο το φόρεμα της Ηλιάδη στην Eurovision;

Κουβάρια... κουβάρια»! Σάλος ξέσπασε με αφορμή το ρούχο της Αγγελικής Ηλιάδη στον ελληνικό τελικό της Eurovision: ο Βασίλειος Κωτσέτσος κατηγορεί δημόσια συνάδελφό του, καθώς το λευκό φόρεμα της τραγουδίστριας είναι «φτυστό» με ένα δικό του!

«Χίλιες και μία αντιγραφές» έγραψε ο σχεδιαστής στο Twitter τη στιγμή που αντίκρισε την Αγγελική Ηλιάδη στο stage και «ανέβασε» φωτογραφία του ρούχου που παρουσίασε τον περασμένο Σεπτέμβριο, για το καλοκαίρι που θα μας έρθει σε λίγους μήνες!

kostetsos_forema.jpg

Όπως έχει ήδη γράψει το star.gr, η τραγουδίστρια εμφανίστηκε με off white μάξι τουαλέτα, με λεπτομέρειες από swarovski και τολμηρά σκισίματα στα πόδια, του σχεδιαστή Vrettos Vrettakos.

3004_AGGELIKI_ILIADI_18022013.jpg

Έξαλλος ο Βασίλειος Κωστέτσος, «ανέβασε» και δεύτερη φωτογραφία του ρούχου του, με την αρκούντως ειρωνική λεζάντα: «ευχαριστούμε που υπάρχεις Βασίλειε και παίρνουμε... ιδέες! Ξερνάω...!».

kostetsos_forema2.jpg

Στο παρελθόν, όπως σας έχουμε ενημερώσει, ο σχεδιαστής είχε κατηγορήσει δημόσια και την Σύλια Κριθαριώτη ότι αντέγραψε δικό του σχέδιο για το μίνι με τα swarofski που έβαλε η Ζέτα Μακρυπούλια στην πρεμιέρα του «Dancing With The Stars»!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top