Ορθούλα Παπαδάκου: «Μου είπαν πως έχω αυτοάνοσο νόσημα»

Η ίδια αποκαλύπτει όλη την αλήθεια για την υγεία της

Ορθούλα Παπαδάκου: «Μου είπαν πως έχω αυτοάνοσο νόσημα»
Τα πράγματα στη θέση τους έβαλε η Ορθούλα Παπαδάκου, μετά την περιπέτεια που έζησε με την υγεία της το καλοκαίρι. Τρεις μήνες κράτησε ο "Γολγοθάς" της και πλέον το χαμόγελο έχει ξανάρθει στα χείλη της.

Μιλώντας στην «Πρωινή Μελέτη», η Ορθούλα αποκάλυψε ότι «πέρασα τρεις πολύ δύσκολους μήνες, μπορεί από τους πιο δύσκολους στη ζωή μου. Ζούσα και δεν ήξερα τι μου γινότανε. Ζούσα με φόβο για περίπου 1,5 μήνα».

Στην αρχή, οι γιατροί της είπαν πως είχε πάθει τέσσερα μικρά εγκεφαλικά. Μάλιστα εκφράζει και το παράπονο της, αφού όπως λέει προσπαθούσε να εξηγήσει τα συμπτώματα της και κανείς δεν μπορούσε να την καταλάβει, μέχρι που ένας γιατρός την έσωσε, εξηγώντας της πως αυτά δεν είναι εγκεφαλικά, γι΄αυτό και θα πρέπει να επισκεφτεί καλύτερα έναν νευρολόγο.

Πολλοί οι συμπαραστάτες της και μέσω του Facebook που όπως λέει, της έκανε ένα καλό: «Μου σύστησαν να πάω να δω ένα γιατρό και με κατάλαβε αμέσως. Μου είπε πως έχω αυτοάνοσο νόσημα. Δημιουργείται από μόνο του. Είμαι ευχαριστημένη και με έχει βάλει σε μια αγωγή».

Η Ορθούλα όπως λέει βρίσκεται στο πρώτο στάδιο του αυτοάνοσου νοσήματος της και εξηγεί ότι είναι πολύ νωρίς ακόμα.

Δίπλα της από την πρώτη στιγμή η οικογένεια, οι φίλοι της και ο επί 10 χρόνια σύντροφος της για τον οποίο μιλά με τα καλύτερα λόγια:

«Το παιδί που είναι στη ζωή μου και αγαπάω πάρα πολύ, είναι το άλλο μου μισό. Ήταν δίπλα μου σε κάθε φάση και έκανε ο,τι μπορούσε για να με βοηθήσει. Θα τον αγαπάω μια ζωή, είναι ο έρωτας της ζωής μου είτε καταλήξουμε σε γάμο είτε όχι».

Η περιπέτεια της υγείας της, άλλαξε και τον τρόπο που σκέφτεται: «Εκεί που στεναχωριόμουν για μικροπράγματα ή πιεζόμουνα παραπάνω, τώρα δεν υπάρχει αυτό. Όλα είναι πιο ήρεμα».

Αισιόδοξη πια, κοιτά μπροστά και παραδέχεται ότι «τώρα είμαι καλύτερα. Έχω ξανά το χαμόγελο μου, έχω τη δύναμη που χρειάζεται και έχω κερδίσει πάλι την αυτοπεποίθηση μου».

Κάντε κλικ στο video και δείτε τη συνέντευξη της…

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top