Με μπούτια έξω, φούστες και εξαφανίσεις παρουσιάστηκαν τα τραγούδια

Δείτε τις εμφανίσεις των υποψηφίων στον τελικό της Eurovision

Με μπούτια έξω, φούστες και εξαφανίσεις παρουσιάστηκαν τα τραγούδια

Όλα τα είχε ο μπαξές στην παρουσίαση των τεσσάρων υποψήφιων τραγουδιών της Eurovision: μπούτια και πλάτες έξω, φούστες κάθε μήκους και... εξαφανίσεις είδαμε στην σκηνή του ελληνικού τελικού!

Με βάση την κλήρωση, πρώτη βγήκε η Θωμαή Απέργη. Μaxi δημιουργία που είχε πάνω της τον ουρανό με τα άστρα –για την ακρίβεια μόνο τα άστρα- έβαλε η τραγουδίστρια και ερμήνευσε το «One Last Kiss» με την πλάτη και το ένα πόδι έξω, ενώ πίσω της είδαμε δύο κυρίες να παίζουν μουσικά όργανα σαν να... βαριόντουσαν.

Την σκυτάλη πήρε η Giorgina με επίσης maxi φόρεμα και... καλέ η Adele στο «Gazi Music Hall»! Πλαισιωμένοι από ημίγυμνα αγόρια στα λευκά, ένεκα του «Angel», ερμήνευσε το κομμάτι η τραγουδίστρια, ενώ στο βάθος κήπος ήταν ο Alex Leon με τα decks του και σε πολλά πλάνα... απουσίαζε!

Κιτρινόμαυρες καρώ φουστίτσες, μαύρες κάλτσες και starάκια είχε η εμφάνιση των Koza Mostra, με το στυλιστικό το τουρλουμ��ούκι να ολοκληρώνεται με τον Αγάθωνα και την μουστάκα του! Βγήκε η Σκωτία και συνάντησε την Ελλάδα του πάλαι ποτέ ήταν το αποτέλεσμα στην παρουσίαση του «Alcohol Is Free»...

Την αυλαία έριξε το «Χίλιες Και Μία Νύχτες» και εμάς να αναζητούμε την... λουλουδού! Με λευκό φόρεμα και τις ποδάρες έξω εμφανίστηκε η Αγγελική Ηλιάδη, αφήνοντάς μας με την απορία αν το πόδι είναι όντως αψεγάδιστο ή υπάρχει «μαγικό» που εξαφανίζει κάθε ατέλεια! Γύρω της τέσσερα σέξι αγόρια στα μαύρα, να λικνίζονται και να χορεύουν αλά πίστα...

Επεράσαμε όμορφα, όμορφα, στον ελληνικό τον τελικό – είδαμε βρε παιδί μου και κάτι διαφορετικό!

Δείτε στα βίντεο τις εμφανίσεις και των τεσσάρων υποψηφίων!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top