Ντορέττα Παπαδημητρίου: Χώρισε τελικά ή όχι με τον Αντίνοο Αλμπάνη;

ΔΕΙΤΕ τι απαντά η ίδια στο VIDEO και τι γράφει ο Αλμπάνης στο Twitter του

Ντορέττα Παπαδημητρίου: Χώρισε τελικά ή όχι με τον Αντίνοο Αλμπάνη;

Μπορεί η Ντορέττα Παπαδημητρίου να αναδείχθηκε νικήτρια του «Dancing with the Stars», αλλά στην προσωπική της ζωή, τα πράγματα δεν είναι και τόσο φωτεινά.

Αυτό αναφέρουν τουλάχιστον κάποια δημοσιεύματα, τα οποία υποστηρίζουν, ότι η ηθοποιός, δεν είναι πια μαζί με τον σύντροφο της, Αντίνοο Αλμπάνη.

Το ζευγάρι, που μετρούσε περίπου ένα χρόνο σχέσης και κάτι, εξαρχής είχε κρατήσει πολύ χαμηλούς τόνους για τη σχέση του, χωρίς να επιβεβαιώνουν όλο αυτό το διάστημα, αλλά ούτε και να διαψεύδουν ότι είναι μαζί.

Ωστόσο, όλα δείχνουν πως πλέον έχουν τραβήξει χωριστούς δρόμους στην προσωπική τους ζωή.

Για τον χωρισμό της, ρωτήθηκε η Ντορέττα Παπαδημητρίου, αμέσως μετά τη νίκη της στο show χορού.

Tι δήλωσε;

«Δεν μιλάω για αυτά τα πράγματα και δεν ασχολούμαι με το τι γράφεται για τέτοια θέματα. Τώρα εστιάζουμε σε αυτό, και τα υπόλοιπα, είναι προσωπικά ζητήματα που δεν συζητιούνται».

Χαρακτηριστικά είναι πάντως και τα tweets του νεαρού ηθοποιού, ο οποίος μέσω του προσωπικού του λογαριασμού, πόσταρε ενοχλημένος:

«Βγάλτε λίγα ακόμα συμπεράσματα για τη ζωή μου να δω κάτι».

antinoos1.jpg
Λίγο αργότερα, πόσταρε ξανά:

«Σήμερα, μου συμβαίνει να ενοχλούμαι».

antinoos2.jpg
Οι δυο τους, γνωρίστηκαν πριν από δύο χρόνια στα γυρίσματα της ταινίας ''Νήσος'' στη Σίφνο, τότε που η Ντορέττα είχε -πρόσφατα- χωρίσει από τον Κώστα Πηλαδάκη, με την φιλική σχέση που είχε αναπτυχθεί μεταξύ τους, να εξελίσσεται σε έρωτα.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO...

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top