Petra Ecclestone και αδερφές Hilton εν δράσει

Βγήκαν για φαγητό τα «κακά» κορίτσια

Petra Ecclestone και αδερφές Hilton εν δράσει
Κολλητά φιλαράκια έχουν γίνει οι αδερφές Hilton με την Petra Ecclestone. Τα «κακά» κορίτσια, φόρεσαν τα καλά τους και βγήκαν να δειπνήσουν σε γνωστό στέκι του Beverly Hills.

Βλέπετε είχαν πολλά να πουν, μιας και η κόρη του Βernie Ecclestone (του αφεντικού της F1), παντρεύτηκε πρόσφατα με έναν άκρως χλιδάτο γάμο, που φημολογείται ότι κόστισε πάνω από 3 εκατομμύρια δολάρια.

Πολλοί μάλιστα ήταν αυτοί που σχολίασαν την στιλιστική επιλογή των τριών πάμπλουτων κληρονόμων, οι οποίες επέλεξαν πανομοιότυπο ντύσιμο.
Φορώντας μαύρα δερμάτινα ρούχα, έμοιαζαν περισσότερο με τους "Άγγελους του Τσάρλι", παρά με τρεις φίλες που απλά βγήκαν για δείπνο.

Αφού λοιπόν συζήτησαν, αποχαιρέτησαν την Paris η οποία έχει ξεκινήσει τα «επαγγελματικά» ταξίδια στο εξωτερικό και μετά το δείπνο τους αναχώρησε για Κωνσταντινούπουλη, Ίμπιζα και Βομβάη.
Η Petra από την άλλη, συνάντησε τον σύζυγο της James Stunt ο οποίος την περίμενε ώσπου να τελειώσει τη συνάντηση με τις κολλητές της.

Και επειδή η Petra είναι γνωστή κακομαθημένη, αρκεί να σας πούμε πως έφτασε στο Beverly Hills με ένα range rover όπου είχε χαραγμένο το όνομα της, τόσο στο μπροστινό όσο και στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου.
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top